Ο Φερστάπεν έχει "γυαλίσει" στη Mercedes

Ο Φερστάπεν έχει "γυαλίσει" στη Mercedes

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μερσέντες έχει βάλει στο… μάτι ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς οδηγούς, τον Μαξ Φερστάπεν που αυτή τη στιγμή ανήκει στην ομάδα της Ρεντ Μπουλ.

Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο επιβεβαίωσε πως ο αγωνιστικός διευθυντής της πρωταθλήτριας, Τότο Βολφ τηλεφωνεί συχνά στον νεαρό πιλότο: «Ο διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ, τηλεφωνεί συνεχώς στον Μαξ και στον πατέρα του Γιος. Εδώ και μήνες. Όμως εγώ είμαι χαλαρός, καθώς λογικά θα πρέπει να μας καλύψει η ρήτρα επιδόσεων στο συμβόλαιο του Μαξ. Επίσης, ο ίδιος νιώθει όμορφα σε εμάς και αν θέσουμε στη διάθεσή του υλικό αντάξιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος, δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι θα μείνει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φερστάπεν έχει ρήτρα με την Αυστριακή ομάδα την οποία θα πρέπει να πληρώσει η Mercedes, αν θέλει να τον κάνει δικό της του χρόνου για να καλύψει τη θέση του Βάλτερι Μπότας.

Αντίθετα η Scuderia που βρίσκεται σε -αγωνιστική- κρίση τα τελευταία χρόνια αν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια, είναι πιθανό να φύγει από το Μαρανέλο με τον Μαξ να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X