Λάτιν πάρτι μετά από καιρό!

Η ΑΕΚ που θέλουμε και το καλοκαίρι που θα θέλαμε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποστολή… εξετελέσθη! Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 27η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, παίρνοντας με ανατροπή το τρίποντο. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος έφυγαν με το διπλό, συνεχίζοντας το νικηφόρο τους σερί. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της Ένωσης στο πρωτάθλημα, πιστοποιώντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τον Μανόλο Χιμένεθ στην άκρη του πάγκου.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη την παράσταση έκλεψε ο συνήθης ύποπτος Εζέκιελ Πόνσε, αλλά και ο Λούκας Μπογέ που δείχνει πως βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Οι δυο ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή, κλείδωσαν το τρίποντο για την ΑΕΚ στα πηγάδια, σημειώνοντας δυο υπέροχα τέρματα.

Λάτιν πάρτι!

Όπως είπαμε κόντρα στην Ξάνθη, δίχτυα βρήκε τόσο ο Πόνσε, όσο και ο Λούκας Μπογέ. Και έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε ήταν η τελευταία φορά, που το δίδυμο από την Αργεντινή «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα στο ίδιο παιχνίδι. Η τελευταία φορά λοιπόν που οι δυο Λατίνοι σημείωσαν τέρμα, ήταν στο εντός έδρας ματς με τον Άρη. Στις 28 Οκτωβρίου 2018, η ΑΕΚ φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ τους Θεσσαλονικείς, επικρατώντας με το ευρύ 4-0. Ο Πόνσε είχε σημειώσει 2 γκολ και ο Μπογέ ένα. Πέρασαν δηλαδή σχεδόν 5.5 μήνες, από την τελευταία φορά που σκόραραν στην ίδια αναμέτρηση της ομάδας.

Ο γνωστός… φονιάς Πόνσε

O Εζέκιελ Πόνσε πετάει… φωτιές και αποτελεί από την αρχή της εφετινής σεζόν, την αιχμή του δόρατος της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης. Ο φορ του «Δικεφάλου» έχει αναπτύξει μια πολύ στενη και… ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, ο 22χρονος απέδειξε για ακόμη μια φορά την κλάση που διαθέτει. Στο 70ο λεπτό του αγώνα, γλυκιά σέντρα του Γκάλο, απίθανο στοπάρισμα από τον Πόνσε, εξαιρετικό τελείωμα και… φιλάκια! Ακόμα ένα σεντερφορίσιο τέρμα από τον φονιά από την Λατινική Αμερική.  Ο Εζέκιελ Πόνσε έστειλε με φοβερό τρόπο… αδιάβαστο τον Ζίβκοβιτς, φτάνοντας τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 19 συνολικά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, ο 22χρονος killer έσπασε και την… κατάρα των τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα, καθώς βρήκε δίχτυα μετά από πέντε «ασφαιρα» ματς στην Super League, εκ των οποίων στο ένα ήταν τιμωρημένος.

Σε αγωνιστική άνοδο ο Μπογέ

Στα τελευταία παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Λούκας Μπογέ δείχνει… διαφορετικός. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε την άριστη μπαλιά του Μάρκο Λιβάγια, τελειώνοντας με όμορφο τελείωμα την υπόθεση τρίποντο για την ΑΕΚ στην Ξάνθη. Κόντρα στους Ακρίτες, ο 23χρονος είχε θετική παρουσία, δείχνοντας πως βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Ο Αργεντινός σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος, καθώς είχε βρει δίχτυα και στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Εφτασε τα πέντε γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα και δείχνει πως θα δώσει την δική του μάχη μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να γυρίσει το… χαρτί. Άλλωστε, στις δηλώσεις του τονισε πως είναι χαρούμενος στην Ένωση.

Το επόμενο διάστημα αυτό το δίδυμο από την Αργεντινή αναμένεται να μας απασχολήσει,εκτός από τον αγωνιστικό τομέα και στον μεταγραφικό, καθώς πρόκειται να ξεκαθαρίσουν οι προσπάθειες παραμονής τους στο ροστερ της επόμενης σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X