Νέες αιχμές Κόκκαλη: "Τσακώνεται με όλους ο Ολυμπιακός"

Νέες αιχμές Κόκκαλη: "Τσακώνεται με όλους ο Ολυμπιακός"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα της οικογένειας Κόκκαλη έχει επιστρέψει για τα καλά στην επικαιρότητα, λίγο με τον μπασκετικό Ολυμπιακό, λίγο με την υπογειοποίηση της “Αγίας Σοφίας”. Ο Πέτρος Κόκκαλης, που είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται σε συνεχή κόντρα με τους ερυθρόλευκους και οι νέες του δηλώσεις έρχονται να το επιβεβαιώσουν.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Πέτρου Κόκκαλη στην εφημερίδα «Documento»:

Πως σχολιάζετε τη σχεδόν ταύτιση του σημερινού ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού με ένα συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα; Κάνει καλό αυτό στην ομάδα και πρέπει ο πρόεδρος μιας ομάδας να ταυτίζεται με ένα κόμμα; Εσείς αν ήσασταν πρόεδρος του Ολυμπιακού θα ταυτιζόσασταν με τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα κρατούσατε αποστάσεις;

«Είναι λάθος να μπλέκει κανείς τα κόμματα με το ποδόσφαιρο. Οι μεγάλες ομάδες είναι χώροι μαζικοί, δεν είναι η δουλειά των ομάδων να ασκούν πολιτική, η δουλειά τους είναι να καλλιεργούν το ευ αγωνίζεσθαι. Επομένως τέτοια προσέγγιση είναι λανθασμένη. Οι λαοφιλείς ομάδες είναι πολύ μεγάλοι οργανισμοί και οι οπαδοί τους έχουν ο καθένας τη δική του πολιτική άποψη. Με λυπεί το γεγονός ότι στην παρούσα χρονική περίοδο η διοίκηση του μπλέκει την πολιτική με το ποδόσφαιρο».

Να σας ρωτήσω κάτι τελευταίο και αν θέλετε απαντάτε. Είχα διαβάσει ότι οι σχέσεις με τον κ. Μώραλη ήταν πολύ φιλικές. Η ανακοίνωση που βγήκε με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υποψηφιότητα σας έδειξε ότι κάτι έχει σπάσει ανάμεσα σας.

«Ήταν μια ανυπόγραφη ανακοίνωση σας θυμίζω».

Λέτε δηλαδή ότι δεν ήταν του κ. Μώραλη, ότι του επιβλήθηκε από κάπου αλλού;

«Δεν μπορώ να το ξέρω».

Θα σας το θέσω αλλιώς. Αν ήσασταν υποψήφιος με τη ΝΔ θα είχε ζητηθεί η παραίτηση σας από το συνδυασμό του κ. Μώραλη;

«Ποτέ δεν ξέρεις».

Τι εννοείτε;

«Εννοώ ότι είναι μια τάση της ιδιοκτησίας του Ολυμπιακού να τσακώνεται με όλους. Δεν θα απέκλεια και την έκπληξη να είναι εναντίον και της Νέας Δημοκρατίας κάποια στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X