Νίκη με ανατροπή η Ρεάλ Μαδρίτης, 2-1 την Έιμπαρ

Νίκη με ανατροπή η Ρεάλ Μαδρίτης, 2-1 την Έιμπαρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς να ικανοποιήσει ιδιαίτερα με την απόδοσή της, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες με σκορ 2-1 απέναντι στην Έιμπαρ για την 31η αγωνιστική της Λα Λίγκα.

Στο μισοάδειο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», που αποδοκίμασε έντονα τον Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος αποτελεί «μαύρο πρόβατο» για την εξέδρα, η «βασίλισσα» που έφτασε πλέον στους 60 βαθμούς και απέχει δύο από την τρίτη Ατλέτικο που έχει ματς λιγότερο, έμεινε πίσω στο σκορ στο 39ο λεπτό με γκολ του Καρντόνα, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο είχε μία φλύαρη υπεροχή που δε μπορούσε να μετουσιωθεί σε κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν πίεσαν περισσότερο και πιο αποτελεσματικά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 59’ με τον Μπενζεμά. Ο Γάλλος, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και είχε και δοκάρι για να κάνει χατ τρικ, λίγο μετά το νικητήριο όπως αποδείχθηκε τέρμα του στο 81ο λεπτό.

Η Έιμπαρ δε μπόρεσε να αντιδράσει καθώς δεν έβρισκε χώρους για να δημιουργήσει ευκαιρίες και παρέμεινε στους 39 βαθμούς και στην 11η θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X