Μόνο... 30.000.000 ευρώ συμβόλαιο θέλει ο Πογκμπά!

Τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ ο Πογκμπά με Σόλσκιερ στον πάγκο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πίσω στο 2016, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εκταμιεύσει 100.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Γιουβέντους, όμως παρότι ήθελε να προσφέρει η συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν… δύσκολη και δεν τον βοηθούσε. Από τότε που ανέλαβε ο Σόλσκιερ έχει μεταλλαχτεί σκοράροντας και δίνοντας ασίστ συνεχώς. Τώρα η ομάδα του Μάντσεστερ σκέφτεται να κάτσει στο τραπέζι μαζί του για να συζητήσουν για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου όμως οι απαιτήσεις του είναι μεγάλες.

Σύμφωνα με τη “Sun”, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους “τρικολόρ” είναι πρόθυμος να κάτσει σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του συλλόγου για την υπογραφή νέου συμβολαίου (το υπάρχον έχει ισχύ ως το 2021) αλλά να απαιτεί να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή είναι ο Αλέξις Σάντσες και ο Πογκμπά θέλει μία συμφωνία που θα του αποφέρει κέρδος γύρω στις 500.000 λίρες την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως για να τον κρατήσει η Γιουνάιτεντ θα χρειστεί να πληρώνει σχεδόν 30.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με τον 26χρονο Γάλλο.

Το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει πως πρόθεση των διοικούντων την Γιουνάιτεντ είναι να του κάνουν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 “την ώρα που ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα γνωρίζει καλά την κάψα του Σόλσκιερ να κρατήσει το Πογκμπα από τη στιγμή που κινδυνεύει να χάσει τους Αντέρ Ερέρα και Χουάν Μάτα των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και μένουν ελεύθεροι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X