"Φωτιά στο Σαββατόβραδο" για τα τρία μεγάλα πρωταθλήματα! (ΦΩΤΟ)

"Φωτιά στο Σαββατόβραδο" για τα τρία μεγάλα πρωταθλήματα! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέρα “φωτιά” η σημερινή στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης καθώς υπάρχουν ντέρμπι που ξεχωρίζουν, ενώ ένα εξ αυτών είναι πολύ πιθανό να κρίνει και τίτλο.

Η αρχή γίνεται στις 19.00 (NS2) με την αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Μίλαν στο Τορίνο. Οι Μπιανκονέρι δεν θα έχουν στο οπλοστάσιο τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ακόμη αναρρώνει από τον τραυματισμό τους, όμως η φαρέτρα του Αλέγκρι εξακολουθεί να τρομάζει. Από την άλλη, οι Μιλανέζοι, με σαφώς λιγότερο ποιοτικό ρόστερ, εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Κριστόφ Πιατέκ, που έχει αναπτύξει στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Λίγο αργότερα, λαμβάνει χώρα το ντέρμπι που δεν αποκλείεται να χρίσει πρωταθλητή στην Γερμανία. Στις 19.30 (CS1), η πρόσφατη αντίπαλος της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ με στόχο να πάρει προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου. Οι Βεστφαλοί έχουν αποδείξει αρκετές φορές φέτος πως είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν και μια από εκείνες τις φορές ήταν ο μεταξύ τους αγώνας του πρώτου γύρου, όταν οι κιτρινόμαυροι είχαν κάνει μια επική ανατροπή.

Τέλος, στις 21.45, ο…αγριεμένος Μέσι κι η παρέα του θα υποδεχθούν στο Καμπ Νού την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Καταλανοί έχουν “καταβροχθίσει” τους αντιπάλους τους στα φετινά ντέρμπι όμως το τελευταίο διάστημα οι Μαδριλένοι δείχνουν ανεβασμένοι με τους Μοράτα και Ντιέγκο Κόστα στην αιχμή του δόρατος και τον Γκριεζμάν πίσω τους. Μένει να δούμε τι… εξωγήινο θα κάνει πάλι ο τεράστιο Λέο Μέσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Today. ? The heavyweights face off.

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X