Θίοντορ στο enwsi.gr: «Ρίχνω το φταίξιμο σε εμένα, έπρεπε να κάνω το κάτι παραπάνω»

Θίοντορ στο enwsi.gr: «Ρίχνω το φταίξιμο σε εμένα, έπρεπε να κάνω το κάτι παραπάνω»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζόρνταν Θίοντορ είναι γεννημένος… νικητής και δύσκολα δέχεται την ήττα, πόσο μάλλον τον αποκλεισμό από την τελική φάση μιας διοργάνωσης.

Αυτό έγινε πολύ κατανοητό μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ (69-67) στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Αμερικανός άσος στο enwsi.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος γκαρντ που είχε 9 πόντους (1/3β., 4/11δ., 0/2τρ.), 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής ήταν αρκετά… σκληρός με τον εαυτό του στο αρχικό του σχόλιο, παίρνοντας το βάρος της ευθύνης δείχνοντας πως είναι μία εκ των ηγετικών μορφών στην ομάδα και πως δεν φοβάται να βγει… μπροστά στις αποτυχίες της.

Μεταξύ άλλων, ο εκρηκτικός γκαρντ στάθηκε στην απουσία του Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος έλειψε από την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση στο Final-4 και επηρεάζουν την ψυχολογία τους, αλλά και το διαιτητικό «τρίο» το οποίο μπορεί να έκανε κάποια λάθη, τα οποία όμως, δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Φυσικά, ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε στον επόμενος και τελευταίος στόχος του συλλόγου ο οποίος είναι το πρωτάθλημα της Betshop Basket League, το οποίο οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να διεκδικήσουν μέχρι… την τελική του φάση. Στο τέλος ο Θίοντορ, έκανε ένα σχόλιο για τους φίλους της ΑΕΚ, τους οποίους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στο ματς κόντρα στους Βαυαρούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρνταν Θίοντορ, έχουν ως εξής:

Το αρχικό σχόλιο του: «Από την πλευρά μου… δεν έπαιξα καθόλου καλά. Έπρεπε να κάνω πιο πολλά και να ανταποδώσω σε αυτά που χρειαζόταν η ομάδα μου. Άσχετα αν είχα τον τραυματισμό, δεν έπαιξα αρκετά σκληρά και δεν έβγαλα τα συστήματα που χρειαζόταν η ομάδα.

Ο τραυματισμός κράτησε τον καλό μου εαυτό… πίσω σήμερα. Ο ώμος μου πονάει, όπως και οι γάμπες μου. Μου συμβαίνουν πολλά αλλά προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, όμως σήμερα δεν τα κατάφερα».

Όσον αφορά την Μπάμπεργκ και πως ο ίδιος την είδε τόνισε: «Είναι καλή ομάδα. Η ήττα είναι πάνω μας, σαν ομάδα. Είχαμε το προβάδισμα και το παιχνίδι στα χέρια μας, με λίγα λεπτά να απομένουν και δεν τα καταφέραμε».

Έπειτα, ο 29χρονος άσος θέλησε να σταθεί στους τραυματισμούς της «Ένωσης» που την… ταλαιπωρούν συνεχώς: «Σίγουρα επηρέασαν την ψυχολογία μας. Η απουσία του Ματσιούλις είναι πολύ μεγάλη για εμάς. Δίνει πολλά στην ομάδα, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, ειδικά στα ριμπάουντ.

Η απουσία του είναι μεγάλη για εμάς, αλλά όπως είδαμε το παιχνίδι ήταν σκληρό και ανταγωνιστήκαμε σε μεγάλο βαθμό. Όμως πιστεύω πως είναι πάνω μου αυτό, έπρεπε να κάνω το βήμα παραπάνω και να παίξω καλύτερα, αλλά δεν μπορούσα σήμερα».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος γκαρντ, αναφέρθηκε στους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων κόντρα στους Βαυαρούς: «Δεν έχω να πω τίποτα για τους διαιτητές. Εκτός έδρας θα τύχει να έχεις σκληρές διαιτησίες όπως έγινε στην Βαμβέργη, όμως καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο παιχνίδι. Σήμερα θεωρώ πως έκαναν καλή δουλειά.

Φυσικά έκαναν λάθη, δεν είναι… Θεοί, δεν μπορούν να δουν τα πάντα. Ο αποκλεισμός δεν είναι στους διαιτητές, είχαμε το προβάδισμα, δεν πήγαν την Μπάμπεργκ αυτοί μπροστά στο σκορ, αλλά εμείς. Το φταίξιμο είναι σε εμάς και κυρίως σε εμένα».

Η ψυχολογία είναι κάτι πολύ σοβαρό σε μία ομάδα, κάτι που το ξέρει πολύ καλά ο Θίοντορ τονίζοντας: «Είναι σκληρό, να αποκλειστούμε σήμερα δεν είναι εύκολο για εμάς. Έχουμε τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μπροστά μας και ο στόχος μας είναι να είναι όλοι υγιείς.

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το υπόλοιπο της σεζόν και την ευκαιρία που έχουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Στόχος είναι να γυρίσουμε τη σελίδα και να καταλάβουμε πως έχουμε άλλον έναν τίτλο να διεκδικήσουμε».

Τέλος, ο Αμερικανός άσος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ: «Ευχαριστώ. Γνωρίζω πως όλοι έχουν πολλά στο… κεφάλι τους αλλά θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη τους σήμερα.

Ήταν απίθανο. Δεν ήταν ωραίο που δεν τα καταφέραμε σήμερα, ήταν δύσκολο για εμάς. Από τα βάθη της καρδιάς μου, τους εκτιμώ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X