Τοτσίδου: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ»

Τοτσίδου: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα κορίτσια της “Ενωσης” δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στο Ολυμπιακό, αφού ηττήθηκαν με 3-0 σετ και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο.

Η ακραία της ομάδας, Σία Τοτσίδου, μίλησε στην επίσημη σελίδα του βόλεϊ μετά το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, τόνισε πως ήταν μεγάλη η χαρά που βρέθηκαν στο Final-4 και πως πλέον η ΑΕΚ κοιτάει τα play-off ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ξέραμε ότι θα βρεθούμε στον τελικό ως αουτσάιντερ. Αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να παίξουμε με μεγαλύτερη ελευθερία. Κατά περιόδους είχαμε ανταγωνιστικό προφίλ αλλά ο Ολυμπιακός με την κλάση των παικτριών του μας άσκησε πίεση. Ήταν χαρά μας που βρεθήκαμε στη γιορτή του Final-4 στις Σέρρες και το μυαλό μας πλέον είναι στα play-off της Pre League. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ εκεί που πρέπει να βρίσκεται η ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X