Μεγάλη νίκη για την Κ12 της ΑΕΚ κόντρα στον Αγιαξ!

Μεγάλη νίκη για την Κ12 της ΑΕΚ κόντρα στον Αγιαξ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια επιτυχία για την ΑΕΚ Κ12 του Μιχάλη Παυλή!

Τα… πιτσιρίκια της Ενωσης επικράτησαν με 1-0 του Αγιαξ σε αγώνα για το παγκόσμιο τουρνουά Izmir Cup, που διεξάγεται στην Τουρκία, στο οποίο συμμετέχουν 72 ομάδες.

Μια νίκη, αν μη τι άλλο πολύ σημαντική, αφού η ολλανδική ομάδα είναι παραδοσιακή… δύναμη στα τμήματα υποδομής.

Η ομάδα της ΑΕΚ έκλεισε τις σημερινές υποχρεώσεις της με 6 βαθμούς, έχοντας σημειώσει ήττα με 1-0 από τη βελγική Σαρλερουά, νίκη με 1-0 επί της τουρκικής Μπασακσεχίρ με απευθείας φάουλ του Λεμονίδη, νίκη με 1-0 επί του Αγιαξ με γκολ του Ανδριώτη και ήττα με 3-0 από τη Μίλαν.

Να σημειωθεί πως οι αγώνες είναι 20λεπτοι και κάθε ομάδα αγωνίζεται με εννέα παίκτες.

Αύριο η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ρίζεσπορ (10.00) Μπρομαποϊκάρνα (11.30) Αλτάι (14.00) και Σαουθάμπτον (18.00). Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τη φάση των νοκ άουτ (32, 16, προημιτελικά, ημιτελικά και τελικός) την Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν την ΑΕΚ στο τουρνουά είναι οι εξής: Πολυχρονόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γιανταμίδης, Ζυγούρας, Κωνσταντόπουλος, Αβράσογλου, Δαρβίρας, Κολυφέτης, Λεμονίδης, Ζούλιας, Καμπάς, Κλάψας, Ψυχογιός, Ντάνι, Παπαδόπουλος, Ανδριώτης, Κολοκοτρώνης, Πεχλιβανίδης

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τη φάση των νοκ άουτ (32, 16, προημιτελικά, ημιτελικά και τελικός) την Κυριακή, παράλληλα με τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ των ομάδων που θα έχουν αποκλειστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X