"Κλαίνε" από τώρα για Σολδάνο στο λιμάνι!

Στην Ελλάδα ο Σολδάνο για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η “καλύτερη ομάδα της Ελλάδας”, ατύχησε! Η μεγάλη επένδυση του χειμώνα, ονόματι Φράνκο Σολδάνο δεν έχει πείσει ακόμα και προβλέπεται να αρχίσει κι αυτός την περιπλάνηση του σύντομα στα φίλια προς τον Πειραιά σωματεία.

«Θέλω να αναφερθώ στην περίπτωση του Σολδάνο, ήρθε απροετοίμαστος, γνωρίζαμε το ρίσκο, αλλά ξέρουμε παράλληλα σε ποια επίπεδα μπορεί να φτάσει, οπότε θα του δώσουμε ευκαιρίες για να προσαρμοστεί μέσα στο σύνολο…», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει σε όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα.

Εδώ και πολλούς μήνες άλλωστε, καιρό πριν ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, το πρόβλημα των Πειραιωτών στο σκοράρισμα… ούρλιαζε. Παρότι έφτιαχναν αρκετές ευκαιρίες οι παίκτες του Μαρτίνς, δεν κατάφερναν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να χάσουν αρκετούς βαθμούς και να μείνουν πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος.

Κι ενώ λοιπόν το πρόβλημα των «ερυθρολεύκων» στο γκολ είχε επισημανθεί από όλους κι έθεταν ως βασικό στόχο στο μεγάλο Λιμάνι την απόκτηση ενός παίκτη που θα στέλνει με ευκολία τη μπάλα στα δίχτυα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, πήγαν στη λύση… Σολδάνο.

Το γεγονός ότι ο Αργεντινός στράικερ μετρούσε μόλις δύο γκολ σε 14 συμμετοχές φέτος με την Ουνιόν Σάντα Φε, ήταν η πρώτη ανάγνωση περί της ικανότητάς του στο σκοράρισμα αλλά και του αν ο Ολυμπιακός έκανε την ενδεδειγμένη επιλογή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του.

Το βασικό ωστόσο είναι αυτό που ουσιαστικά παραδέχτηκε ο Πέδρο Μαρτίνς με τις σημερινές δηλώσεις του. Ότι οι Πειραιώτες ενώ είχαν ανάγκη έναν επιθετικό που θα μπει… χθες για να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα, απέκτησαν έναν παίκτη ανέτοιμο, “απροετοίμαστο” όπως χαρακτηριστικά είπε και μάλιστα παραδέχτηκε πως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού γνώριζαν το ρίσκο της επιλογής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X