Περράκης: «Ομάδα με τεράστια ιστορία η ΑΕΚ, έχει σπάσει το «δίπολο» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού»

Περράκης: «Ομάδα με τεράστια ιστορία η ΑΕΚ, έχει σπάσει το «δίπολο» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΑΕΚ ο Μιχάλης Περράκης.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ του Λαυρίου, θα βρεθεί στον δρόμο της «Βασίλισσας» αύριο για την 22η αγωνιστική της Betshop Basket League και στο πλαίσιο αυτό έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ.

Ο έμπειρος αθλητής αναφέρθηκε στο πόσο έχει αναπτυχθεί η Ένωση τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας καταφέρει να «σπάσει» το «δίπολο» του ελληνικού μπάσκετ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αυτός και οι συμπαίκτες του θα κυνηγήσουν την υπέρβαση απέναντι στην ΑΕΚ, στο αυριανό ματς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 35χρονος αθλητής έχουν ως εξής:

Έχουμε σοβαρές ελπίδες εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί

Στο προηγούμενο μας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να ανακάμψουμε.

Αύριο, Σάββατο 6 Απριλίου στις 5 μ.μ., υποδεχόμαστε την ΑΕΚ. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα. Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ με την προσπάθεια που γίνεται έχει καταφέρει δίκαια να θεωρείται μεγάλη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη καταφέρνοντας να σπάσει το ‘’δίπολο’’ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι το αυριανό παιχνίδι, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για μια νίκη-υπέρβαση απέναντι στην Α.Ε.Κ. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για 40′ έχουμε σοβαρές ελπίδες.

Περιμένουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας για μια ακόμη φορά και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X