Βουίζει η Λεωφόρος για Κουλιμπαλί-ΑΕΚ!

Προλαβαίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Κουλιμπαλί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις γραμμές που η ΑΕΚ έχει εκκρεμότητες ενόψει της νέας σεζόν και δεδομένα θα προκύψουν… προσθαφαιρέσεις, είναι αυτή της άμυνας. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν έναν συγκεκριμένο «κορμό» παικτών που υπολογίζονται και του χρόνου για τα μετόπισθεν, όμως παράλληλα υπάρχουν και ανοικτά ζητήματα, που τους φέρνουν σε αναζήτηση επιπλέον λύσεων. Σε διαδικασία ενίσχυσης δηλαδή.

Αυτός είναι και ο λόγος -που σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού- μετά τις αρνητικές εξελίξεις στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ουσμάν Κουλιμπαλί με τους Πράσινους, δημιουργείται σύνδεση της ΑΕΚ με τον 29χρονο διπλοθεσίτη αμυντικό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Livesport,  ο διεθνής με το Μάλι ποδοσφαιριστής απέρριψε την τελευταία πρόταση του «τριφυλλιού» για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο Κουλιμπαλί, έχει από τον Γενάρη το δικαίωμα να συζητήσει και με άλλους συλλόγους.

Από τον Παναθηναϊκό θεωρούν πως πίσω από τη… χυλόπιτα του Κουλιμπαλί, βρίσκεται η ΑΕΚ! Μάλιστα εντός των «πρασίνων» θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η «Ένωση» έχει στείλει ένα πρώτο «μήνυμα» στην πλευρά του παίκτη. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, εννοείται πως δεν επιβεβαιώνονται από την ΑΕΚ, αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και στη δεδομένη περίπτωση, αυτός ο καπνός σχηματίζει το πρόσωπο του… Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος εκτιμά πολύ τον δυναμικό άσο.

Είναι σαφές πως η περίπτωση του Κουλιμπαλί θα μπορούσε να παρουσιάσει τεράστιο ενδιαφέρον για τους Κιτρινόμαυρους. Μιλάμε για έναν αμυντικό σε ιδανική ηλικία (29), που μπορεί να προσφέρει με την ίδια άνεση είτε στη θέση του δεξιού μπακ, είτε σε εκείνη του στόπερ. Είναι δε ο ιδανικός για τον ρόλο του δεξιού αμυντικού σε ένα σχήμα με τριάδα στα μετόπισθεν, όπως αυτό που εφαρμόζει κατά βάση η ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις, πρόκειται για έναν παίκτη ταχύ και αλτικό. Στοιχεία που απουσιάζουν από την αμυντική γραμμή του Δικεφάλου, έπειτα από την αποχώρηση του Ογκνιέν Βράνιες.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα «πακέτο» που φέρεται να έχει βάλει σε… σκέψεις την ΑΕΚ. Μιας και σε περίπτωση που ο Κουλιμπαλί αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, η «Ένωση» θα μπορεί να τον κάνει δικό της με μια συμφωνία στα μέτρα της. Η υπόθεση προς το παρόν δείχνει να βρίσκεται σε επίπεδο φημών και πληροφοριών που βγαίνουν από τον Παναθηναϊκό. Την ομάδα δηλαδή που σύμφωνα με άλλες «πηγές» κινείται από τη μεριά του για να κλείσει τον -ελεύθερο από τον Ιούνιο- Λαμπρόπουλο.

Αν αυτή η… τράμπα υλοποιηθεί θα θυμίσει σε μεγάλο βαθμό την… άτυπη «ανταλλαγή» των δύο ομάδων πριν από δύο καλοκαίρια, με τους Κλωναρίδη και Κολοβέτσιο, να αλλάζουν χρώματα και φανέλες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X