Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Λαμία και οι δηλώσεις του Τσόσιτς (VIDEO)

Η δουλειά να γίνεται και όλα καλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε χθες με σκορ 2-0 της Λαμίας και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «κιτρινόμαυροι» με τα γκολ των Πόνσε-Κρίστιτσιτς ετοιμάζονται για… τελικό, με την κάμερα του ΑΕΚ TV να καταγράφει όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο ΑΕΚ TV μίλησε και ο στόπερ της ομάδας, Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα.

«Δε θα μιλήσω ακόμα για τον τελικό, θεωρώ πως το 2-0 είναι ένα επικίνδυνο σκορ. όπως είδατε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, η Λαμία δεν ήρθε στο ΟΑΚΑ για να χάσει και να αρκεστεί απλά σε μια συμμετοχή σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου. Είναι καλη ομάδα και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αναμφίβολα, το 2-0 εντός έδρας είναι ένα καλό αποτέλεσμα για ημιτελικό Κυπέλλου, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν μπορούμε να πούμε, ας ηρεμήσουμε, είμαστε ήδη στον τελικό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη και μετά να σκεφτούμε ξανά τον ημιτελικό με την Λαμία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X