Η τελευταία ζαριά της ΑΕΚ για τον Πόνσε

Εικόνες από το ΑΕΚ-Άρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ “γουστάρουν” τον Αργεντίνο παικταρά όμως η περίπτωση του χαρακτιρίζεται αν όχι αδύνατη, πολύ δύσκολη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα “SportTime”, ο Έκι Πόνσε έχει στο μυαλό του μετά τον Μάιο να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αυτός είναι ο στόχος και η ΑΕΚ θεωρήθηκε ως το σκαλοπάτι για να πατήσει γερά. Και με 17 γκολ και την συνολική εικόνα του, είναι η αλήθεια ότι τα κατάφερε μια χαρά. Στην Ρόμα είναι δύσκολο να παραμείνει με τα δεδομένα που ισχύουν και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν τσεκάρει.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ βλέπει… βουνό μπροστά της με τον Πόνσε. Ο Αργεντίνος όπως προαναφέραμε σκέφτεται κάτι καλύτερο από το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν τον δελεάζει σε πρώτη φάση η σίγουρη ευρωπαϊκή συμμετοχή ως βασικό μέλος και του χρόνου. Μεγάλο αγκάθι επίσης και οι απολαβές του που βρίσκονται στο 1,2 εκατ.ευρώ ετησίως και δύσκολα να δεχθεί μείωση μετά από τέτοια χρονιά.

Η Ένωση βλέποντας τα… δύσκολα, θα ρίξει την τελευταία ζαριά της με τις επαφές μέσω του πατέρα του (θα έρθει στην χώρα για να δει και τον γιο του). Εκεί ίσως καταφέρει να βρει δίαυλο επικοινωνίας και προσέγγισης για να κάνει μια καλή αρχή. Αλλά και εκεί αν κρίνουμε από τις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις, δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X