Πόντιος κι ελληνόφωνος ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης!

Πόντιος κι ελληνόφωνος ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης που κατάφερε να κερδίσει τον Ερντογάν. Γεννήθηκε το 1970 στην Τραπεζούντα. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και έκανε μεταπτυχιακό στην διαχείριση ανθρώπινων πόρων. Το 2008 έγινε μέλος του ρεπουμπλικανικού κόμματος. Είναι άλλωστε παραδοσιακός κεμαλιστής, ενώ η σύζυγός του δεν φοράει μαντίλα.

Ο γεννημένος στον Πόντο, Ιμάμογλου που επικράτησε οριακά του Μπιναλί Γιλντιρίμ στις δημοτικές εκλογές που έλαβαν χώρα την Κυριακή, επισκέπτεται συχνά τα Γιαννιτσά. Σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο Facebook, έχει γράψει: “χορός με φίλους Έλληνες στα Γιαννιτσά”.

Στα νιάτα του έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα της Τραπεζούντας ενώ μετά την αποφοίτησή του, εργάστηκε στην οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία, ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Μετά από τις σπουδές του στα κατεχόμενα φοίτησε και στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης λαμβάνοντας πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Οι σχέσεις που είχε με τα κατεχόμενα τον οδήγησαν να κάνει και το μνημείο στην Κωνσταντινούπολη για την Κύπρο, με τον Κιουτσούκ και τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο όπου βανδάλισαν οι Γκρίζοι Λύκοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X