"Τελειώνουν" πέντε από τον Παναθηναϊκό!

Κάτσε: «Λυπημένοι από το αποτέλεσμα, μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού σύντομα πρόκειται να αποδυναμωθεί ακόμη περισσότερο καθώς πέντε ποδοσφαιριστές αναμένονται να αποτελέσουν παρελθόν.

Αρχικά, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, δεν έχει ικανοποιηθεί με το οικονομικό σκέλος της πρότασης που του έγινε και ψάχνει κάτι στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα θεωρούσαν απόλυτη βέβαιη την αποχώρηση του Κουλιμπαλί, αν δεν είχε μεσολαβήσει η περσινή στροφή των 180 μοιρών… Σχεδόν ένα χρόνο πριν, ο Κουλιμπαλί είχε ανάλογη συμπεριφορά, αλλά τελικά συνέχισε τον Παναθηναϊκό.

Έπειτα, ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε δύσκολα θα συνεχίσει κι εκείνος στα πράσινα. Ο δανεισμός του Αλβανού χαφ προβλέπει ότι οι δύο ομάδες καλύπτουν κατά το ήμισυ τις αποδοχές του (συνολικά στις 410.000 ευρώ). Ο Παναθηναϊκός πληρώνει περίπου 200.000 ευρώ, ο ΠΑΟΚ περίπου 160.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής είχε “χαρίσει” κοντά στις 50.000 ευρώ για ολοκληρωθεί ο δανεισμός το προηγούμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ διεμήνυσε ότι για τη νέα σεζόν δεν θα συναινέσει στο ίδιο καθεστώς και ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πληρώσει εξ’ ολοκλήρου την αμοιβή του Κάτσε. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού ο Νταμπίζας δεν θα διαθέσει ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο στη μεσαία γραμμή.

Ο Άντονι Μουνιέ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και διαθέτει αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Όμως, τραυματίζεται συχνά και δεν έχει βοηθήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό, ώστε να δικαιολογήσει το ότι είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος στο ρόστερ. Οι αποδοχές του αγγίζουν τις 400.000 ευρώ και ο Νταμπίζας με τον Δώνη σχεδιάζουν να τις εξοικονομήσουν, ώστε να ενισχύσουν με διαφορετικό τρόπο το ρόστερ.

Οριστική απόφαση για το μέλλον του Όμρι Άλτμαν δεν έχει ληφθεί. Από τη μία ο Ισραηλινός επιθετικός έχει το ελαφρυντικό ότι προερχόταν από δεκάμηνη αποχή και δεν έκανε προετοιμασία. Από την άλλη, ακόμα και όταν πήρε ρυθμό, δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα ξανασυζητήσουν την περίπτωση του 24χρονου στράικερ για το πως θα τη διαχειριστούν. Ο Άλτμαν αμείβεται με περίπου 250.000 ευρώ, που δεν είναι ευκαταφρόνητα στον μνημονιακό Παναθηναϊκό και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020.

Τέλος, ο Φάνης Τζανδάρης,  έχει συμβόλαιο κι εκείνος έως τον Ιούνιο του 2020 και σκέφτεται σοβαρά να επισπεύσει την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, αφού διαπιστώνει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Δώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X