Η πρόταση Κούγια για την αναδιάρθρωση

Ο Κούγιας απάντησε στον Πατέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες εβδομάδες το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος έχει μετατραπεί σε “θρίλερ” καθώς τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όσο κι οι εκπρόσωποι της Λίγκας παραμένουν απόλυτοι στις θέσεις τους. Οσον αφορά τους δεύτερους, έχουν αιτηθεί ακρόαση από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να του μεταφέρουν τις σκέψεις τους.

Τώρα, ο Αλέξης Κούγιας, από το επίσημο σάιτ της ΑΕΛ, έκανε μια πρόταση αναδιάρθρωσης διαφορετικές από αυτές που έχουν βγει την επιφάνεια τελευταία. Συγκεκριμένα, προτείνει η επόμενη Super League να διεξαχθεί με 16 ομάδες, όμως όσες συμμετέχουν να ικανοποιούν πέντε συγκεκριμένα κριτήρια. Οι προϋποθέσεις αυτές θα έχουν σχέση με το γηπεδικό, την ύπαρξη προπονητηρίου, το ιδιοκτησιακό, την ιστορία και τον μέσο όρο εισιτηρίων της εκάστοτε ομάδας.

Η αναλυτική ανακοίνωση της διαφορετικής αναδιάρθρωσης που προτείνει η ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί την διοργάνωση του επομένου αλλά και όλων των μεθεπομένων πρωταθλημάτων της Super League με 16 ομάδες.

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την αναβολή για ένα χρόνο της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Super League και την μείωση των ομάδων από 16 σε 14 για την σεζόν 2020-2021.

Αυτή είναι η πάγια θέση μας και δεν την διαπραγματευόμαστε.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ προτείνει για την αναδιάρθρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων την εισαγωγή κριτηρίων – προϋποθέσεων για να γίνει για πρώτη φορά και να παραμείνει μία ομάδα επαγγελματική.

Τα κριτήρια – προϋποθέσεις είναι τα κατωτέρω:

1. Γήπεδο-Στάδιο για την διεξαγωγή αγώνων Super League ή Football League.

2. Ύπαρξη προπονητηρίου.

3. Ιδιοκτήτης ή ιδιοκτήτρια εταιρεία με ονοματεπώνυμο, εμφανές επάγγελμα ή επιχείρηση και επαρκή οικονομικά διαθέσιμα και εμφανή προέλευση των χρημάτων.

4. Μέσος όρος προσερχόμενων θεατών τουλάχιστον 2000 μη υπολογιζόμενων των εισιτηρίων με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες (ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ).

5. Ιστορικότητα των ομάδων και πόλη – νομός στην οποία έχουν την έδρα τους.

Αυτή την θέση θα υποστηρίξει και αύριο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ το εκλεγμένο μέλος αυτής κ. Σωτήριος Μάρκου Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X