«Έφυγε» σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

«Έφυγε» σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο Βασίλης Λυριτζής.

Ενας χαρισματικός άνθρωπος και ένας ταλαντούχος δημοσιογράφος, δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Βασίλης Λυριτζής, που αγαπήσαμε πρώτα μέσα από το ραδιόφωνο και στη συνέχεια από τους τηλεοπτικούς δέκτες, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο. Η πολιτική κηδεία του Βασίλη Λυριτζή θα γίνει την Τετάρτη στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο. Αντι στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί να κατατεθούν εισφορές στη «Φλόγα».

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο επί χρόνια συνεργάτης του Δημήτρης Οικονόμου.

«Είναι σαν να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ πλήγμα για μένα, αυτό μόνο μπορώ να πω» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Η επιδείνωση της υγείας του υπήρξε ραγδαία τον τελευταίο μήνα» αποκάλυψε στη συνέχεια μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος από το 1989 ήταν συνοδοιπόρος του Βασίλη Λυριτζή ενώ είχαν αναπτύξει και οικογενειακούς δεσμούς καθώς ήταν κουμπάροι. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ξεκίνησαν ως δίδυμο από το ραδιόφωνο του Flash, τότε που οι δυο τους ξυπνούσαν τους ακροατές  με την εκπομπή Πρώτη Γράμμη 6-8 το πρωί. Η επιτυχία αυτής της εκπομπής ήταν και το εισιτήριο τους για την τηλεόραση με την εκπομπή Εκτός Γραμμής στην ΕΡΤ.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Λυριτζή προκάλεσε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στα social media ενώ το δικό τους «αντίο» εκφράζουν και πολιτικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X