Μπακάκης non - stop!

Μπακάκης non - stop!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Μιχάλης Μπακάκης πρόσθεσε ένα ακόμα 90′ στο φετινό του κοντέρ. Είναι χαρακτηριστικό πως τη φετινή σεζόν ο διεθνής αμυντικός έχει τις περισσότερες συμμετοχές από οποιονδήποτε άλλον συμπαίκτη του.

Ήδη μετράει 37 εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εσχάτως έβαλε ξανά στο παλμαρέ του και τα ματς της Εθνικής. Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή αν λέγαμε ότι είναι ο μόνος παίκτης που στη διακοπή του πρωταθλήματος δεν πήρε ανάσα και δεν προβλέπεται να πάρει και άμεσα.

Είναι δεδομένο ότι κόντρα στη Λαμία θα είναι στο βασικό σχήμα, ενώ και την Κυριακή στην Ξάνθη, δύσκολα θα μείνει εκτός 11άδας, αν δεν συντρέχει λόγος.

Με δεδομένο ότι η σεζόν βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, το μόνο ματς που μπορεί να ξεκουραστεί είναι αυτό με την ΑΕΛ στις 21 Απριλίου, πριν τη ρεβάνς στη Λαμία. Αλλά και πάλι θα έχει προηγηθεί μία εβδομάδα χωρίς δράση. Οπότε το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει απτόητος.

Ο Μπακάκης πέρσι έκανε ρεκόρ καριέρας παίζοντας σε 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Αν αγωνιστεί φέτος και στα 7 ματς που απομένουν, θα ισοφαρίσει την περσινή του επίδοση, σε συλλογικό επίπεδο. Διότι αν προσθέσουμε και τα ματς της Εθνικής, το κοντέρ βρίσκεται στο 47-42. και θέλει άλλα έξι ματς για να ξεπεράσει ξανά τον εαυτό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X