Θεοδωρίδης: "Έχουν γίνει εγκλήματα και έχει δοθεί μόνο ένα πέναλτι στον Ολυμπιακό"

Δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι θέλουν στον Ολυμπιακό!

Χθες το βράδυ, ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, έδινε συγχαρητήρια στον Φινλανδό ρέφερι του αγώνα με τον Ατρόμητο, Γκεστράνιους, για τη διαιτησία του και σήμερα ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε λόγο για…  διαιτησία-ντροπή!

Παράλληλα, ο επίτιμος πρόεδρος του ΟΣΦΠ, πέταξε κι άλλα… ωραία, όπως ότι: «από τον Ολυμπιακό θα πάρει βαθμούς η Ελλάδα, όλοι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στα κανάλια novasports:

Για τον Ατρόμητο: «Δεν έχω ξαναδεί τον Ατρόμητο ποτέ έτσι. Έπαιζαν λες και ήταν λυσσασμένοι.Το ίδιο με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, τους είδα στο γήπεδό τους. Όλοι έπαιξαν όπως έπρεπε. Πρωτοφανή όσο γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γίνονται μόνο στον Ολυμπιακό».

Για τον διαιτητή Γκεστράνιους: «Δεν ήταν διαιτησία, αυτό ήταν ντροπή. Να μας πουν όλοι τι έγινε! Εκθέτει και την Φινλανδία αυτός ο άνθρωπος. Προκαλώ όλους να έρθουν και να μας πουν τι είδαν!»

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανένας. Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα υπό τέτοιους όρους. Να το πάρετε να το χαιρόσαστε. Εμείς θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα πάλι στο εξωτερικό, εμείς θα πάμε στο Champions League. Από τον Ολυμπιακό θα πάρει βαθμούς η Ελλάδα, όλοι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτά που έγιναν φέτος δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Ο Ατρόμητος έπαιξε σκληρά, αλλά πρέπει να παίζουν έτσι με όλες τις ομάδες, που δεν το δείχνουν. Αν κάνουν επιλογές για το που θα παίξουν καλά και που θα παίξουν άσχημα, αυτό είναι άλλη δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον Ολυμπιακό».

Για τους φίλαθλους του Ολυμπιακού: «Για τον Ολυμπιακό το μεγαλύτερο «όπλο» του είναι οι φίλαθλοι! Όσοι δεν ξέρουν την ιστορία του Ολυμπιακού, να μην ανοίγουν τα στόματα τους γιατί εκτίθενται! Είναι ντροπή. Σε κρίνουν από την ιστορία της ομάδας. Αν δεν την ξέρουν, ας ανοίξουν να μάθουν ορισμένα πράγματα».

Τέλος υπογράμμισε ότι: «Υπηρετώ τον Ολυμπιακό 70 χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω. Θα διαπρέψουμε του χρόνου στην Ευρώπη φτάνει να είναι όλοι οι Ολυμπιακοί ενωμένοι!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X