Ο Παπαδόπουλος σφυρίζει στο ΑΕΚ-Λαμία

Ο Παπαδόπουλος σφυρίζει στο ΑΕΚ-Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (03/04, 21:00) με αντίπαλο την Λαμία.

Πρώτος βοηθός του Ιωάννη Παπαδόπουλου θα είναι ο Νικολαΐδης από τη Μακεδονία και δεύτερος ο Γκάγκας από τη Λάρισα.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας.

Στον άλλον ημιτελικό, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (19:00), διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης του συνδέσμου Θράκης, με βοηθούς τον Τζιώτζιο από τη Θράκη και τον Ευθυμιάδη από την Πιερία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας.

Επίσης, παρά το αίτημα του Αστέρα Τρίπολης για ξένους διαιτητές στα ημιτελικά, η ΚΕΔ όρισε Έλληνες και μάλιστα με τον ένα εκ των δύο να είναι διεθνής, ο Παπαδόπουλος.

Τέλος, αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως για πρώτη φορά μετά το 2013, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου θα διεξαχθούν χωρίς επιπρόσθετους βοηθούς.

Βέβαια,  βάσει του κανονισμού διαιτησίας, δεν είναι υποχρεωτικοί οι επιπρόσθετοι, όμως συνήθως έβαζαν, κάτι που δεν συνέβη στους φετινούς ημιτελικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X