Η ΑΕΚάρα το σήκωσε ξανά στο ράγκμπι! (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚάρα το σήκωσε ξανά στο ράγκμπι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δεύτερο σερί πρωτάθλημα 9 παικτών πανηγύρισε και μαθηματικά σήμερα το τμήμα rugby league της ΑΕΚ.

Η “Ένωση” νίκησε και τον Προμηθέα με 36 – 10 στο Ίλιον στο τελευταίο κατά σειρά τουρνουά και διατήρησε τα σκήπτρα της αήττητη με οκτώ νίκες. Οι “κιτρινόμαυροι” στα δύο χρόνια ύπαρξης τους έχουν πανηγυρίσει δύο σερί τίτλους στην ίδια κατηγορία ενώ πλέον θα διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα 13 παικτών για να επαναλάβουν το περσινό νταμπλ. Αρκετοί και οι φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν χθες στο Ίλιον για να πανηγυρίσουν μαζί την κατάκτηση του τίτλου ενώ μετά την απονομή η ομάδα βρέθηκε στη Βυζαντινή Γωνιά στη Νέα Φιλαδέλφεια , για να γιορτάσει το νέο τρόπαιο στην ιστορία του τμήματος, αλλά και της ΑΕΚ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Καλδέρης, Γεωργιάδης, Μπίμπας, Henry, Τony, Κλείτσα, Λουκάκη, Ζάχος, Δανιηλόγλου, Χελιώτη, Λαλεδάκη, Θεοδωρόπουλο, Λαζαρή, Γκούμα, Τριανταφύλλου, Σιαλμά, Τσιανίκα, Αλεφράγκης, Παπασταύρου, Νζάνγκα, Τσουλούφα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X