2 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ για τον Πέτερσον!

2 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ για τον Πέτερσον!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν παρατά την υπόθεση του Κρίστοφερ Πέτερσον η ΑΕΚ!

Από το καλοκαίρι του 2016 και έπειτα, παρέλασαν ουκ ολίγοι: Βάργκας, Πατίτο, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιαννιώτας, Αλµπάνης.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων; Ουδείς -πλην Γιαννιώτα- ήταν κανονικός εξτρέµ, άπαντες κάλυπταν κατά συνθήκη τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Εν όψει της νέας σεζόν, στην ΑΕΚ είναι αποφασισµένοι να βρουν λύση ποιότητας σε πρόβληµα που χρονίζει και ο εκλεκτός τους λέγεται Κρίστοφερ Πέτερσον.

Ο 25χρονος Σουηδός είναι η «καψούρα» της ΑΕΚ για τα άκρα και θα γίνει µεγάλη προσπάθεια να αποκτηθεί. Σύµφωνα  το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», η ΑΕΚ δεν πτοήθηκε από την απόρριψη της πρότασης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από τη Χέρακλες Αλµελο, κατά τη χειµερινή µεταγραφική περίοδο και ήδη επανήλθε για το καλοκαίρι προσφέροντας στους Ολλανδούς ποσό που φτάνει στα 2 εκατ. ευρώ, ώστε να τους πείσει να πουν το «ναι».

Παράλληλα, σηµαντικό είναι και το δέλεαρ για τον Πέτερσον, καθώς η ΑΕΚ του προσφέρει ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν στα 800.000 ευρώ. Δηλαδή ένα από τα υψηλότερα συµβόλαια που προσφέρει η ΑΕΚ, αλλά και ενδεικτικό της αναγκαιότητας που υπάρχει για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X