Ο «αετός» της ΑΕΚ πέταξε για το νέο γήπεδο! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο «αετός» της ΑΕΚ πέταξε για το νέο γήπεδο! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η  «Αγιά Σοφιά», όπως σας γράψαμε και χθες, έχει αρχίσει να παίρνει την τελική της μορφή!

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του πρώτου μισού του γηπέδου της ΑΕΚ στο βόρειο πέταλο, έχει ξεκινήσει η διαδικασία διαμόρφωσης του συγκεκριμένου χώρου, ενώ μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί ο σκελετός και οι εξέδρες από το ύψος της σέντρας και πίσω. Ο καθαρισμός του ενός μισού του γηπέδου μέχρι τη σέντρα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να ξεκινήσουν οι εργασίες των ανθρώπων της Cimolai.

Μάλιστα, ο «Δικέφαλος Αετός» στα παλιά χώματα δεν γινόταν να διατηρηθεί  στο μουσείο της Ενωσης ή όπου αλλού, παρότι έγινε προσπάθεια. Αιτία ότι ήταν φτιαγμένος πάνω στο χώμα του παλιού γηπέδου, στο ύψος του παλιού αγωνιστικού χώρου και έτσι αναγκαστικά αποτελεί παρελθόν.

Ο «Αετός» φτιάχτηκε από τους οπαδούς της Ενωσης, όταν το οικόπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν μόνο… χόρτα και χώματα, για να θυμίζει κάτι από… ΑΕΚ. Μάλιστα, διατηρήθηκε όλο αυτό το διάστημα για να τους τιμήσουν και περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή μέχρι να αφαιρεθεί, πριν μπουν μέσα τα βαριά μηχανήματα.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο τελευταίος σύνδεσμος του παλιού μας γηπέδου με το νέο, που κατασκευάζεται, δεν υπάρχει πια! Ο περίφημος Δικέφαλος Αετός, πάνω στα χώματα του παλιού γηπέδου, ήταν το τελευταίο… οχυρό που έπεσε για να προχωρήσει η κατασκευή των νέων τειχών της ιστορίας μας! Από εδώ όπου η ιστορία μας θα ξεκινήσει να γράφεται και πάλι!»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X