Εξαλλοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία!

Εξαλλοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έπαιξε ηρωικά και έφυγε «όρθια» από την Γερμανία, έχοντας χάσει με τέσσερις πόντους. Μια διαφορά ικανή να την ανατρέψει στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ σε μία εβδομάδα.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία. Ο Λούκα Μπάνκι, οι παίκτες και οι άνθρωποι της ΚΑΕ είναι οργισμένοι για τα σφυρίγματα των διαιτητών κυρίως στο 4ο δεκάλεπτο του ματς. Εκεί που πήγε να ξεφύγει μάλιστα το παιχνίδι με μεγαλύτερη διαφορά.

Μάλιστα, έκανε σχόλιο και ο Λούκα Μπάνκι μετά το τέλος του ματς για τη διαιτησία αναφέροντας: «Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους διαιτητές. Χάσαμε ενέργεια εξαιτίας αυτού. Πρέπει να κάνουμε reset και να μην σταθούμε σε αυτό το κομμάτι. Όλοι είδαν τι συνέβη. Το παιχνίδι τελείωσε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το δικό μας παιχνίδι. Η ομάδα είναι πολύ καλή και πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Κατά τη διάρκεια του ματς με τους Γερμανούς, οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν εκνευρισμένοι σε πολλές φάσεις, εξαιτίας κάποιων διαιτητικών αποφάσεων. Αποτέλεσμα, ήταν το μυαλό των «κιτρινόμαυρων» να «χαλάσει» με την Μπάμπεργκ να επωφελείται από το γεγονός αυτό.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς της Μπάμπεργκ που υπήρχαν παράπονα για τη διαιτησία. Στον προηγούμενο  αγώνα με την Μπάνβιτ, οι Τούρκοι ήταν έξαλλοι, με τον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου να εκφράζει τα παράπονά του.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X