Ο Αρης στην Ισπανία για Ματέο Γκαρσία

Ο Αρης στην Ισπανία για Ματέο Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oι άνθρωποι του Αρη είναι διατεθειμένοι να  κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη τον Ματέο Γκαρσία.

Ο 22χρονος εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις φορώντας τη φανέλα του Αρη (27 συμμετοχές, 9 γκολ, 1 ασίστ) και οι Θεσσαλονικείς κινούνται από νωρίς προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στο ρόστερ και μετά τη λήξη του δανεισμού του το καλοκαίρι.

Ο Αρης εκτός από την πρόταση που έχει καταθέσει για την αγορά του Γκαρσία στη Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει ο παίκτης, που ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, αποφάσισε πως είναι απαραίτητη και η παρουσία ενός ανθρώπου της ομάδας στην Ισπανία που θα μιλήσει απευθείας με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Αυτός θα είναι ο Ντίνος Διαμαντόπουλος που σύντομα θα ταξιδέψει στα Κανάρια Νησιά για να συζητήσει από κοντά λεπτομέρειες της μετακίνησης.

Βέβαια, η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Αρης στην Ισπανία, δε σημαίνει πως θα υπάρξει άμεσα εξέλιξη στο θέμα, αλλά με αυτή την κίνηση ο Άρης δείχνει πόσο πολύ θέλει τον ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X