Η ΑΕΚ δεν πάει στο CAS -Παραιτείται από την εκδίκαση!

Η ΑΕΚ δεν πάει στο CAS -Παραιτείται από την εκδίκαση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να μην παραστεί στην αυριανή προγραμματισμένη εκδίκαση της προσφυγής της Ενωσης στο CAS για το -3 με τον Ολυμπιακό και τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο γύρο.

Ετσι, επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραιτηθεί από την εκδίκαση και παραμένει κανονικά η αφαίρεση τριών βαθμών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βασικός λόγος έχει να κάνει με τα όσα έγιναν στο ματς με τον Αγιαξ και την γραμμή που ακολούθησε η ΠΑΕ ΑΕΚ ενώπιον της UEFA. Και αν η ΑΕΚ υπερασπιζόταν την θέση της για να επιστραφούν οι βαθμοί, τότε θα αποδυνάμωνε την θέση της σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει για τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Αγιαξ. Και παράλληλα, δεν ήθελαν στην Ενωση σε διεθνές δικαστήριο που έχει σχέση με την UEFA όπως το CAS να γίνει και νέα συζήτηση για θέμα επεισοδίων σε αγώνα της ΑΕΚ. Κάτι που θα αμαύρωνε την εικόνα της διεθνώς…

Σίγουρα ρόλο στην απόφαση της Ενωσης έπαιξε και το ότι ακόμη κι αν πάρει πίσω τους 3 βαθμούς δεν θα αλλάξει ουσιαστικά τίποτα στην βαθμολογική της κατάταξη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, χρηματικό πρόστιμο και κλείσιμο της έδρας της για δύο αγωνιστικές για τα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην Ένωση ήλπιζαν ότι αυτό θα αλλάξει, ωστόσο τα επιχειρήματά τους δεν έπεισαν την Επιτροπή Εφέσεων και εκεί παρέμεινε η ποινή.

Αρχικά είχε παρθεί η απόφαση η ΠΑΕ ΑΕΚ να πάει στο CAS να διεκδικήσει την επιστροφή των βαθμών, ωστόσο σήμερα έγινε γνωστό ότι η Ενωση έκανε πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X