«Γκαζώνει» για να πάρει την τελική της μορφή η «Αγιά Σοφιά»!

Εικόνες από το «στολίδι» της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η  «Αγιά Σοφιά» έχει αρχίσει να παίρνει την τελική της μορφή!

Με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του γηπέδου της ΑΕΚ στο βόρειο πέταλο, θα ξεκινήσει η διαδικασία διαμόρφωσης του συγκεκριμένου χώρου. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί ο σκελετός και οι εξέδρες από το ύψος της σέντρας και πίσω.

Μάλιστα, ο γερανός έχει ήδη φύγει από τον χώρο αυτό, προκειμένου να καθαριστεί και να στρωθεί με χώμα, ώστε από την 1η Απρίλη να ξεκινήσουν να δουλεύουν εκεί οι πρώτοι άνθρωποι της Cimolai και να τοποθετήσουν τα σίδερα για τον σκελετό του στεγάστρου.

Ετσι, έχει πλέον αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου αρχικά να ξεκινήσει η κατασκευή του με τον σιδερένιο σκελετό που θα στηριχθεί στους τέσσερις πυλώνες κι έπειτα θα τοποθετηθεί πάνω το υλικό που θα αποτελεί το στέγαστρο.

Πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή φάση κατασκευής του έργου, αφού ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του άλλου πετάλου στην παλιά σκεπαστή, το γήπεδο θα αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή με τσιμεντένιο σκελετό, εξέδρες και στέγαστρο.

Μάλιστα, ήδη προχωράει το απέναντι πέταλο με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να κλείσει και σε πολύ λίγο δεν θα υπάρχει καν η σημερινή είσοδος στο εργοτάξιο, αφού σκάβεται για να σηκωθεί η δίπλα πλευρά και να κλείσει το γήπεδο περιμετρικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X