Μπατίστα: «Πατήσαμε τη Βοσνία στο δεύτερο ημίχρονο - Μπορεί να φτάσει ψηλά η Ελλάδα»

Μπατίστα: «Πατήσαμε τη Βοσνία στο δεύτερο ημίχρονο - Μπορεί να φτάσει ψηλά η Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής ομάδας στο χθεσινό ματς με τη Βοσνία, εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Μπατίστα. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τόνισε πως η Εθνική Ελλάδος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Μπατίστα: 

«Έπειτα από τόσα χρόνια στην Ελλάδα, βλέπω ότι δεν έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου. Ειδικά με την κατάκτηση του Euro, στην Πορτογαλία, θα περίμενα καλύτερα πράγματα. Σίγουρα η δημιουργία πολλών ακαδημιών βοηθά την ανάδειξη ταλέντων. Το θέμα είναι όμως ότι οι περισσότεροι προπονητές είναι φωνακλάδες και διώχνουν τα παιδιά από τα γήπεδα. Επίσης έχουν την φιλοσοφία “κρατάμε άμυνα και κάποια στιγμή θα βάλουμε ένα γκολ”. Στην ακαδημία που έχω στο Μενίδι (περισσότερα από 200 παιδιά) αφήνω να αυτοσχεδιάζουν, να δημιουργούν παιχνίδι».

Για την εικόνα της «γαλανόλευκης» στη Βοσνία: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της εθνικής ομάδας στη Βοσνία. Έπαιξε με σωστό τρόπο γιατί ο Άγγελος Αναστασιάδης ρίσκαρε και με πολύ καλό κοουτσάρισμα “πατήσαμε” την αντίπαλό μας στο β’ ημίχρονο. Για μένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι αρκετά διορατικός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορεί να ξεκινήσαμε νωχελικά με αποτέλεσμα να δεχθούμε τα δύο γκολ, στη συνέχεια όμως είμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Η Ελλάδα πιστεύω ότι έχει δυνατότητες και μπορεί να τις βγάζει στο γήπεδο, κάτι που έγινε στη Βοσνία. Μπορεί να φτάσει ψηλά. Είμαι της φιλοσοφίας ότι πρέπει να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο για να δημιουργήσεις».

Για την επιλογή του να μείνει στη χώρα μας: «Θα μπορούσα να σκεφτώ ότι έκανα λάθος που δεν επέλεξα τις προτάσεις από το εξωτερικό, όμως την Ελλάδα δεν την αλλάζω, διότι όπου πηγαίνω βρίσκω πόρτες ανοικτές. Με έχει αγαπήσει ο κόσμος, όπως τον αγαπώ και εγώ. Άλλωστε ποτέ δεν έδωσα δικαιώματα ως ποδοσφαιριστής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X