Μιλοβάνοβιτς: «Δύο μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα μας ζητάνε τον Ματέο Γκαρσία»

Μιλοβάνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει αναλάβει  επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας.

Ο Ματέο Γκαρσία έχει παραχωρηθεί δανεικός από τους Ισπανούς στον Άρη, με τον Μπράνκο να μιλάει στο Sport24.gr για τον παίκτη των «κίτρινων», που είναι αρκετά περιζήτητος στην χώρα μας:

“Δύο μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα μας ζητάνε τον Ματέο Γκαρσία. Αυτή τη στιγμή επίσημη πρόταση υπάρχει μόνο από τον Άρη, που θέλει να τον κρατήσει. Τις επόμενες μέρες ένας άνθρωπος του Άρη θα έρθει εδώ για να μιλήσουμε και να δούμε τι θα γίνει. Ενδιαφέρον υπάρχει και εκτός Ελλάδας. Είναι δύο ομάδες από το Βέλγιο που μας μίλησαν και μας ενημέρωσαν ότι θα στείλουν επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες”.

Υπενθυμίζουμε, πως παλαιότερα είχε ακουστεί πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του, με τον Μιλοβάνοβιτς να μην κατονομάζει τις ελληνικές ομάδες που ερίζουν για την απόκτηση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X