Νέα ταλαιπωρία για την Εθνική Νέων λίγο πριν τον "τελικό" με Τσεχία!

Νέα ταλαιπωρία για την Εθνική Νέων λίγο πριν τον "τελικό" με Τσεχία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγη ώρα (16:00) η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Τσεχίας για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Elite Round, όπου με τη νίκη η «γαλανόλευκη» στην τελική φάση του Euro U19, η οποία θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αρμενίας (14-27/7).

Ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έφτασε εγκαίρως στο Λόουμπορο, όπου διεξάγεται το ματς, αντίθετα με τους αντιπάλους τους που βρίσκονταν από νωρίς στο γήπεδο και περίμεναν. Ο λόγος σύμφωνα με το sport.24 είναι ότι το πούλμαν που επρόκειτο να μεταφέρει τους διεθνείς μας ήταν χαλασμένο!

Η ταλαιπωρία της αποστολής ήταν μεγάλη, με την ευθύνη να βαραίνει φυσικά τους Άγγλους διοργανωτές. Τα μέλη της ελληνικής αποστολής περίμεναν το νέο πούλμαν να τους παραλάβει για να τους μεταφέρει στο γήπεδο, με τον εκνευρισμό τους, αλλά και… την καχυποψία τους είναι δικαιολογημένη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα,  από το Σάββατο που κερδίσαμε την Αγγλία έχουν γίνει κι άλλα μικροπεραστατικά που εντάσσονται σε ένα γενικότερο πλαίσιο να παίζουν με τα νεύρα των μελών της ελληνικής αποστολής.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν… σαμποτάζ, καθώς η Εθνική με νίκη προκρίνεται στην τελική φάση, ενώ οι διοργανωτές του ομίλου του Elite Round, Άγγλοι, μένουν έξω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X