Τουτζιαράκης: «Κερδίσαμε πολλά στον αγώνα με την ΑΕΚ»

Τουτζιαράκης: «Κερδίσαμε πολλά στον αγώνα με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης θεωρεί πως η καλή εμφάνιση της Κύμης απέναντι στην ΑΕΚ στην προηγούμενη αγωνιστική της Betshop Basket League αποτελεί οδηγό για το ματς της ομάδας του με τον Προμηθέα Πατρών το Σάββατο (23/03).

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Σταύρος Τουτζιαράκης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

Μια ακόμα αγωνιστική ολοκληρώθηκε, με εμάς δυστυχώς να μην καταφέρνουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήμασταν αδιαμφισβήτητα πολύ ανταγωνιστικοί και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε την έκπληξη και να πάρουμε την νίκη.

Στο προηγούμενο μου μπλογκ σας είχα αναφέρει πως με τέτοιες δυνατές ομάδες πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, γιατί κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Αυτό ακριβώς συνέβη, αφού καταφέραμε να κερδίσουμε 3 στα 4 δεκάλεπτα, αλλά πέντε λεπτά έλλειψης συγκέντρωσης ήταν αρκετά ώστε να κάνει η ΑΕΚ ένα μεγάλο σερί και να αναδειχτεί νικήτρια. Δεν μπορώ όμως να μην αναφέρω ότι από αυτόν τον αγώνα κερδίσαμε πολλά και το κυριότερο είναι ότι μας έδωσε αυτοπεποίθηση και πιστή ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ως ίσοι κάθε αντίπαλο, εντός και εκτός έδρας, αρκεί να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Για εμένα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, αφού αγωνιζόμουν στον Προμηθέα την περσινή σεζόν και είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα δω φίλους και ανθρώπους που εκτιμώ, έστω και αν θα είμαστε αντίπαλοι για 40 λεπτά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, μεγάλο ατού του Προμηθέα είναι να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο και να σκοράρει στον αιφνιδιασμό, για αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο αμυντικό transition και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Θέλουμε πάρα πολύ τη στήριξη των φιλάθλων μας, καθώς όλα τα παιχνίδια πλέον είναι τελικοί παραμονής για εμάς! Σας περιμένουμε στο γήπεδο!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X