Μανωλόπουλος: «Η ΑΕΚ έχει δείξει πως είναι πολύ καλή ομάδα»

Μανωλόπουλος: «Η ΑΕΚ έχει δείξει πως είναι πολύ καλή ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Τα συγχαρητήρια του στην ΑΕΚ έδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα της ομάδας του στη Λήμνο με 87-74 για την 20η αγωνιστική της Betshop Basket League, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο πρώην κόουτς της Ένωσης και νυν του Ηφαίστου υπογράμμισε πως η «Βασίλισσα» έχει αποδείξει πως είναι μεγάλη ομάδα ενώ της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο Basketball Champions League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της ομάδας της Λήμνου έχουν ως εξής:

«Καταρχάς θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και να της ευχηθώ κάθε επιτυχία για την Ευρώπη, αρχής γενομένης από τον αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη. Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, γιατί ήταν πολύ ανταγωνιστικοί. Έκαναν πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και από άποψη της ενέργειας που είχαν στο γήπεδο. Είχαμε όμως άσχημα ποσοστά στα σουτ, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ σούταρε πολύ καλά από την περιφέρεια. Καταφέραμε να μην κάνουμε πολλά λάθη, που ήταν κι ο στόχος μας, αλλά η ΑΕΚ είχε πολύ καλά ποσοστά και κατάφερε να πάρει τη νίκη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X