Δημάτος: Εξαιρετικά σημαντικό για το κύρος της ΑΕΚ, ότι διοργάνωσε μια ημερίδα τόσο υψηλών επιστημονικών στάνταρ»

H πρώτη μπάλα της «Αγιάς Σοφιάς» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δεύτερο ιατρικό συνέδριο έχει και φέτος μεγάλη επιτυχία, με τον Διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο να κάνει ανάρτηση στα social media:

«Αποτελεί τεράστια τιμή και διάκριση, για όσους εργαστήκαμε και προσπαθήσαμε έστω και λίγο να συνεισφέρουμε στη δεύτερη ιατρική διημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, απλά και μόνο η παρουσία μας σε ένα συνέδριο, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και ένα από τα κορυφαία σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την εκπροσώπηση της UEFA, τη συμμετοχή των ιατρικών τιμ της Μπαρτσελόνα και της Μίντλεσμπρο, καταξιωμένων Ελλήνων επιστημόνων αλλά και εκπροσώπων κορυφαίων ελληνικών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για το κύρος της ΠΑΕ ΑΕΚ το γεγονός ότι κατάφερε να διοργανώσει μια ημερίδα τόσο υψηλών επιστημονικών στάνταρ σε μια εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσιάζει το χειρότερο πρόσωπό του.
Αποτελεί πραγματικά κάτι το ξεχωριστό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Pantelis Nikolaou και Alkis Kalliakmanis για αυτό που κατάφεραν. Μακάρι να μπορέσαμε να τους βοηθήσουμε έστω και στο ελάχιστο…

Κατανοώ βεβαίως ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δεν είναι τόσο… εμπορικές για τα ελληνικά media ώστε να τύχουν της προβολής που τους αξίζουν και να βρουν θέση σε πρωτοσέλιδα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους σε όλα τα μέσα για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας για τη διοργάνωση της διημερίδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X