Βούρος: «Δεν απαντώ στον κιτρινισμό, το ψέμα και τη λασπολογία»

Βούρος: «Να αφήσει τα κούφια και μεγάλα λόγια ο Βασιλόπουλος και να απαντήσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ξεκαθάρισε τη θέση του ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. Ο 63χρονος επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πολιτών Πολιτεία» με ανάρτησή του στο Facebook, τόνισε ότι ενδεχόμενη απουσία απάντησης του στον «κιτρινισμό,το ψέμα και την λασπολογία» δεν θα πρόκειται για αδυναμία, αλλά για πολιτική του επιλογή.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου:

«Μία απαραίτητη διευκρίνιση.
Επειδή βρισκόμαστε περίπου δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου οφείλω να διευκρινίσω ορισμένα ζητήματα προς ενημέρωση των συμπολιτών μου.
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την δημοσιογραφική κριτική όσο σκληρή και αν είναι αυτή.
Αντιθέτως αποτελεί ακράδαντη πεποίθησή μου ότι η καλοπροαίρετη κριτική τις περισσότερες φορές είναι ωφέλιμη για όσους συμμετέχουν στα κοινά ή στο δημόσιο διάλογο.
Σε αυτό το πλαίσιο δηλώνω ξεκάθαρα ότι σέβομαι απόλυτα τον τοπικό Τύπο και τους δημοσιογράφους της πόλης μας, ακόμα κι όταν διαφωνώ με τις απόψεις τους.
Το σέβας αυτό αφορά ανεξαιρέτως όλους τους επαγγελματίες δημοσιογράφους της πόλης αλλά και τα μέσα ενημέρωσης (ηλεκτρονικά και έντυπα) τα οποία παρά το γεγονός πως δεν τα διαχειρίζονται δημοσιογράφοι έχουν αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου την εγκυρότητα και την σοβαρότητά τους.
Όμως επειδή στην πόλη μας γνωριζόμαστε όλοι λίγο πολύ μεταξύ μας τα αυτονόητα που ανέφερα δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση για περιθωριακά blogs που διαχειρίζονται πρόσωπα που μπαινοβγαίνουν ως κατηγορούμενοι στα δικαστήρια και κατά γενική ομολογία προσπαθούν να αποπροσανατολίζουν τους συμπολίτες μας απομακρύνοντάς τους από την αλήθεια για τα δρώμενα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, και να υποβαθμίζουν συστηματικά το δημόσιο διάλογο στην πόλης μας, προσπαθώντας να φέρουν στο επίπεδό τους τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ. Με αυτούς δεν ασχολήθηκα, δεν ασχολούμαι και δεν πρόκειται να ασχοληθώ. ΔΕΝ έκανα, δεν κάνω και δεν πρόκειται να κάνω κανέναν απολύτως διάλογο μαζί τους. Δεν θέλησα, δεν θέλω και δεν πρόκειται ποτέ να επιδιώξω την στήριξή τους. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε τέτοιου είδους λογικές.
Καταθέτω δημόσια και έγκαιρα αυτήν την άποψη μου στους συμπολίτες μου για να γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη απουσία απάντησης μου στον «κιτρινισμό,το ψέμα και την λασπολογία» δεν είναι αδυναμία, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ μου επιλογή!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X