Ο Χιμένεθ και το τιμ του στο Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ και το τιμ του στο Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 2ο Ιατρικό Συνέδριο που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ έδωσε το παρών τόσο ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ενωσης, όσο και ο γυμναστής της ομάδας Λόπεζ Μπασκόν, αλλά και ο μεταφραστής του Μανόλο, Παναγιώτης Αναστασόπουλος .

Κύριο θέμα του Συνεδρίου είναι ο τραυματισμός στον πρόσθιο χιαστό, που διεξάγεται υπό την επιμέλεια του ιατρικού τιμ της Ενωσης, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων από σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Θυμίζουμε ότι το συνέδριο θα διαρκέσει δυο ημέρες (Πέμπτη και Παρασκευή 21-22 Μαρτίου) και η συμμετοχή σε αυτό είναι πολύ μεγάλη, αφού οι εγγραφές είναι διπλάσιες από πέρυσι.

Στο ιατρικό συνέδριο μίλησαν ακόμα ο ποδοσφαιριστής της Ενωσης, Ελντερ Λόπες και οι γιατροί της ομάδας, Αλκης Καλλιακμάνης και Λάκης Νικολάου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X