Στην τελική ευθεία η ΑΕΚ για το 2ο Ιατρικό Συνέδριο

Στην τελική ευθεία η ΑΕΚ για το 2ο Ιατρικό Συνέδριο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ΑΕΚ για τη διεξαγωγή του δεύτερου Ιατρικού Συνεδρίου, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ, αυτή την Πέμπτη και την Παρασκευή (21- 22 Μαρτίου). Την Τρίτη, είναι προγραμματισμένη στα γραφεία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, ευρεία σύσκεψη, για τα οργανωτικά θέματα, με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, Αλκη Καλλιακμάνη, καθώς υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί άξονες.

Ο πρώτος είναι η διαφαινόμενη μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο που ήδη αυτή την ώρα πλησιάζει τις 150 εγγραφές (πέρυσι είχαν συμμετάσχει περίπου 200 οι περισσότεροι των οποίων είχαν εγγραφεί το πρωί της έναρξης της ημερίδας) και απ’ ότι φαίνεται η συμμετοχή θα είναι διπλάσια από πέρυσι!

Το link των εγγραφών είναι εδώ: https://www.afea.gr/gr/our-experience/sunedria-ekdiloseis/?eventid=195

Ο δεύτερος είναι η υποδοχή των ξένων ομιλητών του συνεδρίου με εκπροσώπους από τα ιατρικά τιμ Μπαρτσελόνα, Μίντλεσμπρο και την πολύ σημαντική άφιξη στη χώρα μας του Μαρκ Βουγιαμόζ, επικεφαλής της υπηρεσίας ιατρικής και αντι-ντόπινγκ της UEFA που και αυτός θα είναι ομιλητής στο συνέδριο. Και ακόμα των εκπροσώπων από ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου του καθιστώντας το ένα από τα σημαντικότερα αθλητιατρικά συνέδρια στην Ευρώπη μέσα στο 2019.

Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη της ημερίδας είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί της Πέμπτης (από τις 8.30-9.30 θα γίνουν οι εγγραφές όσων δεν τις έχουν ηλεκτρονικά μέχρι τότε) με τους σύντομους χαιρετισμούς και τις εναρκτήριες ομιλίες του συνεδρίου. Στις 10.00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη στρογγυλή τράπεζα του συνεδρίου που έχει σαν αντικείμενο τη ρήξη του πρόσθιου χιαστού στο γόνατο και στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές που έχουν υποστεί αυτόν τον οδυνηρό τραυματισμό. Το συνέδριο θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα των VIP του ΟΑΚΑ Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Παρασκευής.

Εδώ είναι και το link με όλο το πρόγραμμα της διημερίδας: https://www.aekfc.gr/Uploads/Documents/122372/Scientific%20program_Final.pdf

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X