Who is Albanis;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποτε, πριν από αρκετά χρόνια, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον είχε αναρωτηθεί «Who is Giourkas» για τον μικρό που είχε εμφανιστεί μπροστά του στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα, ο Χρήστος Αλμπάνης φρόντισε να κάνει αρκετούς να αναρωτηθούν ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Γιατί σίγουρα, ελάχιστοι γνωρίζουν ή θυμούνται ποιος ήταν και τι έκανε μέχρι τώρα.

Ας κάνουμε, λοιπόν, τις απαραίτητες συστάσεις. Ο Αλμπάνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων, σε μια ομάδα που πάλευε να κερδίσει την παραμονή. Η ΑΕΚ ενήργησε γρήγορα, τον διάλεξε και τον έπεισε πως ήταν η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του.

Ενδεχομένως η προσαρμογή και η βελτίωση θα μπορούσε να είχε έρθει νωρίτερα, αλλά δεν βοήθησαν οι συνθήκες. Ο Αλμπάνης τραυματίστηκε, έχασε το ρυθμό του, επέστρεψε σε εποχές που η ΑΕΚ. Αναλογιστείτε, πως από τη συμμετοχή στον επαναληπτικό με τη Σέλτικ, που έδειξε καλά στοιχεία, ο Αλμπάνης έπαιξε ξανά στα ματς κυπέλλου με Απόλλωνα Λάρισας και Βόλο, ενώ ντεμπουτάρισε στο πρωτάθλημα στις 2 Δεκεμβρίου κόντρα στην Ξάνθη!

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X