Κάναντι: «Μας πόνεσε το γκολ του Αλμπάνη»

Κάναντι: «Μας πόνεσε το γκολ του Αλμπάνη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νταμίρ Κάναντι. Ο τεχνικός του Ατρομήτου τόνισε πως οι παίκτες του έπρεπε να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους, προκειμένου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Αυστριακός αναφέρθηκε στο γκολ του Αλμπάνη, το οποίος όπως υπογράμμισε, τους… πόνεσε!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Κάναντι:

Η αρχική τοποθέτηση του Αυστριακού προπονητή: “Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα στο “σπίτι” μας γιατί θέλαμε να παλέψουμε για την 3η θέση με την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Ενδεχομένως να μας έλειπε ο ρυθμός και καλύτερη κίνηση με την μπάλα. Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κουλούρη που θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-0. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και ότι θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο γενναίοι. Ανεβάσαμε τις γραμμές και το πρέσινγκ και ήμασταν καλύτεροι επιθετικά. Είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Ουάρντα για να πάρουμε το προβάδισμα. Είναι σημαντικό σε κλειστό ματς να κάνεις εσύ το 1-0. Μετά ήρθε η άσχημη εξέλιξη με την αντεπίθεση στη μοναδική φορά που δεν αμυνθήκαμε σωστά. Μας πόνεσε πολύ το γκολ του Αλμπάνη. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Θα ήθελα να επαινέσω τους διαιτητές για την καλή παρουσία που είχαν στον αγώνα”.

Για το αν θα άλλαζε κάτι στα πλάνα του: “Δεν θεωρώ πως θα έπρεπε να αλλάξω κάτι. Μέχρι το 85′ ήμασταν καλοί, ήταν θέμα αποτελεσματικότητας. Έπρεπε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ, όπως έκανε η ΑΕΚ την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε. Σε τέτοια παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό αυτό. Η ΑΕΚ σκόραρε και πήρε τη νίκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X