Αντεξε στα Γιάννενα η Λάρισα (0-0)

Αντεξε στα Γιάννενα η Λάρισα (0-0)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Χρυσό» βαθμό πήρε στα Γιάννενα η ΑΕΛ!

Η Λάρισα παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 74′, λόγω αποβολής του Νούνιτς, πήρε μετά… κόπων και βασάνων τον βαθμό από τον ανώτερο ΠΑΣ, ο οποίος είχε και δοκάρι και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στη Super League.

Ξέροντας πως θέλει μόνο το “τρίποντο” κόντρα στην ΑΕΛ, προκειμένου να πάρει βαθμολογική “ανάσα”, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά στο ματς, είχε τον έλεγχο του και στο 11′ άγγιξε το 1-0. Το σουτ του Πάντελιτς σταμάτησε στην αριστερή κάθετη δοκό του Κρίστινσον!

Στο 22′ οι “βυσσινί” φώναξαν για πέναλτι (διαμαρτυρήθηκαν και μέσω ανακοίνωσης)! Ο Γιακιμόβσκι έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο Νούνιτς προσπάθησε για την κεφαλιά, με τον Μιχαήλ να τον σπρώχνει και τον Ζαχαριάδη να αφήνει τη φάση να συνεχιστεί.

Η ΑΕΛ έδειξε να… πατά καλύτερα με την έναρξη της επανάληψης, κυρίως λόγω της εισόδου του Σικάβκα. Από το 60′ και μετά όμως οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και πίεσαν για το πολυπόθητο γκολ. Στο 74′ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, αφού ο Νούνιτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ΑΕΛ με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ξεκάθαρα τα… ηνία του ματς και είχε απανωτές χαμένες ευκαιρίες με τον νεοεισελθών Παμλίδη. Οι γηπεδούχοι “κατασκήνωσαν” στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ το τελευταία δεκάλεπτο, αλλά οι “βυσσινί” άντεξαν και πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό μέσα στους “Ζωσιμάδες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X