Ατρωτη Λαμία, δεν έχασε ούτε στην Τρίπολη

Ατρωτη Λαμία, δεν έχασε ούτε στην Τρίπολη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τον Αστέρα Τρίπολης, παρέμεινε αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα και εδραιώθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια στιγμή και οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από την ουρά, αλλά ακόμη… δεν κοιμούνται ήσυχοι.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ σύντομα. Οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη προσοχή στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, δεν άφηναν κενούς χώρους και αντιμετώπισαν πρόβλημα στην τελική πάσα. Οποτε έφταναν μέχρι τα αντίπαλα καρέ, αδυνατούσαν να βγάλουν την ευκαιρία και οι μόνες αξιοσημείωτες στιγμές, ήταν ορισμένα εκατέρωθεν σουτ (Φερνάντεθ, Κώτσιρας/Τομάς). Στο 45λεπτο έγιναν πολλά λάθη και κύλησε σε αργό τέμπο και χωρίς ρυθμό.

Στο δεύτερο μισό η εικόνα της αναμέτρησης ήταν περίπου ανάλογη. Η μόνη διαφορά ήταν πως οι γηπεδούχοι κρατούσαν πλέον περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, είχαν την κατοχή, αλλά ως εκεί… Με μόνη εξαίρεση τη φάση του 48′ όταν ο Βαλιέντε από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει, αδυνατούσαν να γίνουν ουσιαστικοί. Το παιχνίδι παίζονταν ως επί το πλείστον στο μισό της Λαμίας, αλλά οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν εξαιρετικά και δεν απειλούνταν. Στο 63′ είχαν μία καλή στιγμή με τον Καραμάνο, μετά το 80′ διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, ο Αστέρας δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά καθώς είχε κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές και έτσι φτάσαμε  στο «στείρο» 0-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (28′ λ.τ. Ανχελ Μαρτίνεζ), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς, Μαρκ Φερνάντεθ (54′ λ.τ. Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Μανιάς (46′ Αραβίδης).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς (89′ Μπουλούλης(, Μπεχαράνο, Τομάς (71′ Επστάιν), Καραμάνος, Μπερτόγλιο (85′ Πίτι), Μπαράλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X