Ανεξαρτητος Ατρομητος: Γύρισαν τον Ουάρντα για την ΑΕΚ!

Ανεξαρτητος Ατρομητος: Γύρισαν τον Ουάρντα για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα μια φορά ο Ατρόμητος απέδειξε την… ανεξαρτησία του!

Οι Περιστεριώτες έβγαλαν από τον «πάγο» τον Αμρ Ουάρντα, τον οποίο είχαν θέσει εκτός ομάδας, μόνο και μόνο για να προλάβει να παίξει στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ! Μάλιστα, ο Νταμίρ Κάναντι έτρεξε να πάρει μαζί του στην αποστολή τον Αιγύπτιο, ο οποίος πήρε… συγχωροχάρτι.

Πρόκειται για μια είδηση πάντως που δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν, αφού οι σχέσεις μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΟΚ είναι γνωστές σε όλους, όπως και η εχθρικότητα των Περιστεριωτών για την Ενωση.

Παράλληλα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Μπρούνο, αλλά και οι ανέτοιμοι Μέγιερι, Ουγκράι, Μούγιακιτς. Επίσης επιστρέφουν οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κουλούρης που απουσίασαν από το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά την 19μελή αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι: Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Στρούγγης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X