Mε τον 16χρονο Τίγκα η 12άδα της ΑΕΚ κόντρα στην Κύμη!

Mε τον 16χρονο Τίγκα η 12άδα της ΑΕΚ κόντρα στην Κύμη!
Photo Credits: INTIME

H AEΚ υποδέχεται την Κύμη (17:00) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, με την 12άδα της «Βασίλισσας» να κρύβει μια έκπληξη!

Οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Τζόρνταν Θίοντορ και Βασίλης Καββαδάς λόγω των τραυματισμών τους τέθηκαν νοκ άουτ και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την ομάδα της Χαλκίδας.

Ωστόσο, στην «κιτρινόμαυρη» 12άδα βρίσκεται ένα ταλαντούχο παιδί από τις Ακαδημίες της ομάδας. Ο 16χρονος Φίλιππος Τίγκας πήρε θέση στην αποστολή, με τον νεαρό γκαρντ να παίρνει μια… πρώτη γεύση από την ανδρική ομάδα της «Βασίλισσας» και μένει να δούμε αν θα κάνει κι επίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα κόντρα στην Κύμη.

Ο Τίγκας είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες που πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ. Να υπενθυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο 16χρονος γκαρντ υπέγραψε και συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών (2+3), με την προοπτική ότι στο μέλλον θα ενισχύσει και την ανδρική ομάδα της Ένωσης.

H 12άδα της ΑΕΚ έχει ως εξής: Tζέιμς, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Ματσιούλις, Λαρεντζάκης, Τίγκας, Μωραΐτης,Γκρίφιν, Σαντ-Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ.

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X