Ανανέωσε με Λεβαδειακό ο Ιωαννίδης - Εξωτερικό, αλλιώς... Ολυμπιακός!

Ανανέωσε με Λεβαδειακό ο Ιωαννίδης - Εξωτερικό, αλλιώς... Ολυμπιακός!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανανέωσε σήμερα με τον Λεβαδειακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με αποκλειστικό στόχο να… καρπωθεί περισσότερα χρήματα όταν ο νεαρός πωληθεί!

Το συμβόλαιο του 19χρονου παίκτη των Βοιωτών έληγε το 2020, με τον διεθνή (με την εθνική Νέων) επιθετικό να έχει… κλείσει ωστόσο στον Ολυμπιακό.

Στην πιάτσα agents ερμηνεύτηκε ως μια κίνηση που δείχνει προσεχής πώληση, με τον Λεβαδεικό να θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο εξασφαλισμένος και … ισχυρός διαπραγματευτικά, δημιουργώντας συγχρόνως και μια υπεραξία του νεαρού άσου του.

Ο γιος του παλαίμαχου στόπερ του Ολυμπιακού μας… συστήθηκε τη φετινή σεζόν, μετρώντας μέχρι τώρα 17 παρουσίες και δυο γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Πάμε και στο παρασκήνιο της υπόθεσης: ο Γιάννης Κομπότης που προσδοκά κοντά στο 1 εκ. ευρώ ή και plus, από σύλλογο του εξωτερικού, πιθανότατα σκέφτηκε (πολύ σωστά) πως ο μικρός μπορεί να ανεβάσει ή και να εκτοξεύσει τις μετοχές του με την παρουσία του (πόσο μάλλον αν σκοράρει κιόλας) με την Εθνική Νέων στην Elite Round, που γίνεται την άλλη εβδομάδα στην Αγγλία.

Εκεί δηλαδή που θα υπάρχουν δεκάδες σκάουτς από όλη την Ευρώπη! Και για αυτό έσπευσε να τον “δέσει” με την ΠΑΕ της Βοιωτίας. Ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών θα ήθελε να κάνει και αυτός ένα… deal/υπερήφανη πώληση με ομάδα του εξωτερικού ανάλογο με αυτό του Μαυροπάνου.

Απλώς να προσθέσουμε εδώ τι λέει η ελληνική πιάτσα agents για την υπόθεση Ιωαννίδη: αν δεν του έρθει η πρόταση που θέλει από ομάδα του εξωτερικού, τότε ο Κομπότης το καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότατα θα τον δώσει στον Ολυμπιακό…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός για την επέκταση του συμβολαίου του Ιωαννίδη αναφέρει:

“Με την «πράσινη» φανέλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο νεαρός ταλαντούχος φορ της ομάδας του Λεβαδειακού έβαλε την υπογραφή του και επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022 δείχνοντας έτσι ότι το μέλλον του συμβαδίζει με αυτό της ομάδας που τον ανέδειξε…”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X