Χωρίς τον κόσμο της στο Περιστέρι η ΑΕΚ

Χωρίς τον κόσμο της στο Περιστέρι η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΚ στο Περιστέρι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (17/03, 15:00) αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, μετά από εισήγηση της αστυνομίας.

Το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, αλλά και για αυτόν της Λάρισας στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε:

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17-03-2019 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 16.03.2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 16-03-2019 και ώρα 19:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωσε ζητώντας από τους φιλάθλους του να σεβαστούν την απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X