Πάρτι στις 13 του Μάρτη, η ΑΕΚ σφραγίζει πρόκριση με τον κόσμο της! (19:30, LIVE enwsi.gr)

Πάρτι στις 13 του Μάρτη, η ΑΕΚ σφραγίζει πρόκριση με τον κόσμο της! (19:30, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Για την ΑΕΚ υπάρχει μόνο η πρόκριση και η… πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η ομάδα του Λούκα Μπάνκι καλείται να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε στο κλειστό της Πυλαίας, παίρνοντας ακόμα μια νίκη απόψε (13/03, 19:30, EΡΤSportsHD, LIVE enwsi.gr) για να προκριθεί στους «8» του BCL.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν νικήσει με 84-75 στη Θεσσαλονίκη στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, οπότε έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα και είναι σαφές ότι τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση τους.

Όλοι στην ΑΕΚ έχουν ως στόχο τη νίκη και όχι απλώς να διατηρήσουν τη διαφορά των 9 πόντων, για να περάσουν με πανηγυρικό τρόπο στον προημιτελικό της διοργάνωσης της FIBA. Εκεί όπου θα βρίσκεται ένας εκ των Μπάμπεργκ και Μπάνβιτ. Οι δύο ομάδες θα δώσουν και αυτές απόψε (19:00) μια σκληρή «μάχη» στην Πάνορμο για μια θέση στους «8».

Η τέταρτη φετινή τους αναμέτρηση

Η Ένωση έχει αντιμετωπίσει συνολικά τέσσερις φορές τη φετινή σεζόν την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, έχοντας νικήσει τα δύο ματς, ενώ στο ΟΑΚΑ είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα «παλέψουν» οι δύο ομάδες.

Η πρώτη τους φετινή συνάντηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έγινε τον περασμένο Οκτώβριο (13/10) για την 2η αγωνιστική της Betshop Basket League. Η ΑΕΚ είχε επικράτησε εύκολα (91-71) του αποδεκατισμένου ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, παίρνοντας την πρώτη φετινή της νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα με κορυφαίους τους Λαρεντζάκη – Χάντερ.

Θέλει να παίξει ο Θίοντορ, αλλά…

«Πονοκέφαλο» με την κατάσταση του Τζόρνταν Θίοντορ αντιμετωπίζει ο Λούκα Μπάνκι. Ο Αμερικανός γκαρντ δοκίμασε να μπει στη χθεσινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο πονούσε στο πόδι και εν τέλει δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της ημέρας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ θέλει να αγωνιστεί, αλλά δεν είναι έτοιμος, οπότε η συμμετοχή του, παραμένει αμφίβολη.

Εκτός για ακόμα μια αναμέτρηση είναι δεδομένα, οι τραυματίες, Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς. Από κει και πέρα ο Ιταλός κόουτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του για το κρίσιμο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Από την άλλη πλευρά, η αποστολή του ΠΑΟΚ ήρθε χθες (13/03) από νωρίς στην Αθήνα, μαζί με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ έκανε και προπόνηση στο ΟΑΚΑ το βράδυ, χωρίς να έχει κάποιο απρόοπτο.

Μοναδική απουσία για τους «ασπρόμαυρους» είναι ο τραυματίας, Τζαμάλ Τζόουνς, που ως γνωστόν έχει τεθεί νοκ-άουτ στο υπόλοιπο της σεζόν.

Μια… γροθιά ΑΕΚ και κόσμος, ετοιμάζονται να… πετάξουν για τα προημιτελικά!

Η «Βασίλισσα» δίνει ακόμα μια σκληρή «μάχη» τη φετινή σεζόν. Μια «μάχη» για το εισιτήριο στα προημιτελικά του Basketball Champions League και παρά τα αγωνιστικά της προβλήματα η ψυχολογία της βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα λόγω του κόσμου της.

Ο λαός της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες έδειξε με κάθε τρόπο ότι στηρίζει την ομάδα του Λούκα Μπάνκι στο δύσκολο αυτό έργο που έχει μπροστά της, εξαφανίζοντας τα εισιτήρια του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί αναμένεται να δώσουν μαζικό «παρών» στο ματς της «Βασίλισσας» για να την στηρίξουν, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στη σημερινή αναμέτρηση θα βρεθούν περισσότεροι από 10.000 φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το κλειστό θα ζήσει μετά από πολύ καιρό μεγάλες στιγμές. Υπάρχει μεγάλη… δίψα στις τάξεις των φιλάθλων της «Βασίλισσας», με τον κόσμο να αναμένεται να κατακλύσει τις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην πρόκριση της ομάδας στα προημιτελικά του ΒCL και να αποτελέσει τον… 6ο παίκτη της ομάδας που με τη φωνή του θα «ντοπάρει» τους παίκτες του Λούκα Μπάνκι για να πάρουν τη νίκη.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X