Συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης ο Χουλτ!

Με τέσσερις απουσίες ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα Σπάτα επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το ρεπό που τους είχε δώσει χθες ο Μανόλο Χιμένεθ για να ξεκουραστούν και να περάσουν με τις οικογένειες τους την Καθαρά Δευτέρα.

Η πρωταθλήτρια ξεκίνησε επί της ουσίας την προετοιμασία της για την κομβικη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και η ολοκληρωση της σημερινής προπόνησης επιφύλασσε μια ευχάριστη είδηση.

Ο Νίκλας Χουλτ που τραυματίστηκε στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, συμμετείχε σήμερα σε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης. Έτσι, ο Σουηδός μπακ βάζει… μπρος την μεγάλη του επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, σε μια περίοδο, όπου  η ΑΕΚ τον χρειάζεται.

Όσον αφορά τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Απο την άλλη, ο Τσιγκρίνσκι που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟ, ακολούθησε θεραπεία. Τέλος, ο Μιχάλης Μπακάκης που δέχθηκε πολλά χτυπήματα στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι», έκανε θεραπεία και ατομικό.

Η αυριανή προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X