Ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ

Κινείται νομικά η ΑΕΚ για τη διαρροή της απόφασης για τον Χριστοδουλόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα κόντρα προέκυψε μεταξύ της πρωταθλήτριας ΑΕΚ και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μετακόμισε το καλοκαίρι στον ΟΣΦΠ.

Μετά την απόρριψη όλων των προηγούμενων προσφυγών, προέκυψε νέο θέμα μεταξυ των δυο πλευρών.  Υπήρξε μια διαφορά φόρου με το συμβόλαιο που είχε ο Έλληνας ποδοσφαιριστή με την πρωταθλήτρια, με την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ να υποχρεώνει την ΑΕΚ να καταβάλει την διαφορά.

Ωστόσο, η «κιτρινόμαυρη» πλευρά προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης 159/2019 της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ που την υποχρεώνει να πληρώσει το ποσό, το ύψος του οποίου δεν ανακοινώθηκε και η υπόθεση  της ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλο ορίστηκε να εκδικαστεί την Τρίτη 19/3.

Αναλυτικά:

Συνεδρίαση Τρίτη 19.03.2019 και ώρα: 16.00
1.Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ. 159/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X