Ετσι έμειναν παγωτό με τον Ντέλετιτς

Τέτοιο κάζο, καιρό είχαν να το πάθουν. Ανοίγοντας τα κιτάπια με τις μεγάλες κατραπακιές της ΑΕΚ στο λιμάνι, πέσαμε πάνω σε όσα συνέβησαν πέρυσι με τον Αλμπάνη. Όταν είχε συμφωνήσει σε όλα η ΑΕΚ με τον Απόλλωνα και τον παίκτη και έτρεχαν άρον άρον από το λιμάνι, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Ο Μονεμβασιώτης δεν μάσησε, ο Αλμπάνης ήταν αποφασισμένος, έφαγαν τα μούτρα τους.

Τώρα, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας λέγεται Ντέλετιτς. Από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς του πρωταθλήματος, ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στη Λάρισα. Η ΑΕΚ είδε την ευκαιρία και έσπευσε να τον κλείσει – όπως είχε κάθε δικαίωμα – ως ελεύθερο για το καλοκαίρι. Μόνο που τους άφησε παγωτό και χάλασε τα σχέδια του Αλέξη, που ήθελε να προσφέρει και τον Σέρβο στον αγαπημένο του Βαγγέλη.

Στον Ολυμπιακό είχαν ξεχωρίσει τον Ντέλετιτς, αλλά επειδή είχαν τη σιγουριά της παρουσίας του Αλέξη στον κάμπο, τον άφησαν πιο πίσω. Όταν συνειδητοποίησαν πως το…πουλάκι πέταξε, ήταν πια αργά. Επιχείρησαν να μπουν σφήνα, έβαλαν τα μεγάλα μέσα με απειλές και νουθεσίες, αλλά ο Ντέλετιτς δεν μάσησε. Ο Σέρβος είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και δεν πήγε καν στο ραντεβού που του έκλεισε ο Αλέξης Κούγιας για να τον στείλει πακετάκι στον Πειραιά.

Η ιστορία έχει επαναληφθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν: Κωνσταντινίδης, Κατσαβός, Κωστής, Μπακασέτας εσχάτως. Η ΑΕΚ αποκτά έναν παίκτη που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, εκείνος κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, στον Πειραιά ψάχνουν από πού τους ήρθε. Γι’ αυτό και έχουν καταπιαστεί με διθυραμβικές αναφορές για τον Ντουρμισάι και τον Ιωαννίδη, που εμφανίζονται σαν κράμα Φαν Μπάστεν και Ιμπραϊμοβιτς.

Υ.Γ.: Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο. Καλοκαιράκι έρχεται, μη το λησμονείτε αυτό. Περισσότερα λίαν συντόμως…

O Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X