Έτοιμοι μετά την διακοπή Λόπες και Χουλτ!

Περιμένουν από μέρα σε μέρα τον Χουλτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χρονιά δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει πολλά θέματα, πληρώνοντας και τα πολλά λάθη του καλοκαιριού.

Η «Ένωση» έχει πολλά ζητήματα στην αμυντική της λειτουργία τα οποία και έχουν διευρυνθεί με τους σοβαρούς τραυματισμούς των Λόπες και Χουλτ. Κακά τα ψέματα, η πρωταθλήτρια έμεινε «γυμνή» στην αριστερή πτέρυγα, χάνοντας δύο σημαντικότατους ποδοσφαιριστές, που έβαλαν το λιθαράκι τους στην περσινή κατάκτηση του τίτλου. Τόσο ο Λόπες, όσο και ο Χουλτ, εκτός από τις αμυντικές τους ικανότητες, συμμετείχαν αποφασιστικά και στον επιθετικό τομέα της ομάδας, αναλαμβάνοντας συχνά όλη την αριστερή πτέρυγα της ΑΕΚ.

Την Κυριακή, η ΑΕΚ φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και μετά, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι στις 31 του μήνα. Ο λόγος; Θα υπάρξει διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Αυτή η διακοπή, θα λειτουργήσει ως… βάλσαμο για την «Ένωση» και τον Μανόλο Χιμένεθ. Έλντερ Λόπες και Νίκλας Χουλτ ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και αναμένεται να είναι έτοιμοι μετά την διακοπή. Είναι πολύ σημαντικές και οι δυο επιστροφές, καθώς το διήμερο 3-4 Απριλίου, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Λαμία για το Κύπελλο, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να τους έχει πιθανότατα στην διάθεση του. Το Κύπελλο είναι ο μοναδικός στόχος των κιτρινόμαυρων, οπότε άπαντες καταλαβαίνουν πως ο Χιμένεθ τους θέλει στα… όπλα.

Θυμίζουμε, πως ο Έλντερ Λόπες στάθηκε άτυχος στον αγώνα της 29ης Σεπτεμβρίου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών. Ο Πορτογάλος μπακ, έχοντας την πλήρη στήριξη της κιτρινόμαυρης οικογένειας,  έδειξε δυνατός και ανέβηκε το… βουνό που είχε μπροστά του. Φυσικά, θέλει λίγο περισσότερο χρόνο για να επανέλθει από τον Νίκλας Χουλτ, με τον Σουηδό μπακ να είναι πολύ πιθανό να μπει στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα. Ο Χουλτ είχε τραυματιστεί και αυτός κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X